Trebuincios ficatului sanatos. Noul supliment alimentar SteaBlock de la Hyllan Pharma in campanie de lansare
Luni, 22 Ianuarie 2018

Credit: Steablock.ro

Noul supliment alimentar pentru ficat SteaBlock de la Hyllan Pharma deruleaza campania sub titlul „Alearga, Inoata, Fii activ”.

adplayers.info

Cu sloganul Trebuincios ficatului sanatos, producatorul de medicamente si suplimente alimentare Hyllan Pharma a lansat campania pentru noul  supliment alimentar pentru ficat SteaBlock sub titlul „Alearga, Inoata, Fii Activ”.

Potrivit responsabililor de comunicare ai companiei cu marketingul coordonat de Adrian Abramovici (brand manager), SteaBlock este un protector pentru ficat, ce contribuie la buna functionare a celulelor hepatice si participa la regenerarea acestora in afectiuni precum hepatite sau ciroze hepatice.

De asemenea, autorii mai subliniaza printre beneficiile produsului faptul ca diminueaza efectele negative ale steatozei hepatice in afectiuni precum sindromul metabolic, dislipidemii sau diabet. Noul produs de la Hyllan Pharma, poate fi cumparat sub forma de cutie cu un flacon a 60 capsule si are o compozitie bazata pe teoria Terapiei Triple Antioxidante, cu acid alfa lipoic, silimarina si seleniu.

Responsabilii de produs de la Hyllan Pharma explica si Terapia Tripla Antioxidanta - o noua abordare pentru pacientii cu boli hepatice cronice. Protocolul a fost elaborat de dr. Burt Berkson de la Integrative Medical Center din New Mexico din dorinta de a oferi pacientilor cu hepatita virala C o alternativa eficienta, mai usor de tolerat si mai economica fata de tratamentul clasic cu interferon.

Terapia a presupus administrarea zilnica de 600 mg acid alfa lipoic, 400 µg seleniu si 900 mg silimarina. Simptomatologia pacientilor s-a imbunatatit semnificativ, acestia putandu-si relua activitatile cotidiene. Nu s-au semnalat efecte adverse. Paraclinic, s-a semnalat cresterea numarului de trombocite si  a productiei de albumina. S-a redus valoarea ALT (alanin aminotransferaza) si timpul de protrombina a scazut pana aproape de valorea normala.


SteaBlock este recomandat la orice varsta, tuturor persoanelor care sufera de un surmenaj fizic si mental, datorita reducerii eforturilor de solicitare a ficatului. Potrivit companiei, produsul promite si un beneficiu in plus pentru sistemul public de sanatate: reducerea costurilor in cazul pacientilor cu boli hepatice cronice, Terapia Tripla Antioxidanta fiind mult mai avantajoasa din punct de vedere financiar fata de tratamentul cu interferon sau transplantul hepatic.

„Indiferent ca o persoana manifesta in prezent afectiuni hepatice cronice, este usor supraponderala sau doar traieste in stresul societatii moderne de astazi, mentinerea unui nivel normal al functiei ficatului devine o necesitate. Responsabil pentru aproximativ 500 din functiile corpului, ficatul este esential pentru viata” adauga Alexandru Marin, director de marketing la Hyllan Pharma.

Potrivit reprezentantilor de brand, anumite afectiuni pot perturba functiile ficatului, ducand la depozitarea excesiva a grasimilor in acest important organ. Ficatul gras sau steatoza hepatica este o afectiune reversibila, ce se manifesta prin acumularea trigliceridelor in celulele hepatice in timpul procesului numit steatoza, adica retinerea anormala a lipidelor in interiorul celulelor. Aceasta afectiune se poate manifesta temporar sau pe termen lung, este nedureroasa, asimptomatica si se poate manifesta ca oboseala sau slabiciune.

Fondata in 2007, Hyllan Pharma a fost creata cu un spirit rebel si un tel inalt: sa ofere produse superioare, create cu retete proprii si calitate peste nivelul obisnuit al pietei, urmarind in acelasi timp o directie pentru o afacere constienta social. 




Credit: Steablock.ro 

Mai mult in Conturi, Campanii, PR


PUBLICITATE: