Tovarasi, Stejar cauta barbatul “strong" cu o campanie de 100.000 de euro
Marti, 09 Aprilie 2013
( adplayers. Iulian Toma) Estimata de surse din piata la un buget de aproximativ 100.000 de euro, campania Stejar isi cheama consumatorul “strong” sa bea pentru gustul si emotia momentelor masculine. In situatii de consum variate, inclusiv cu tovarasii.

Campania marcii de la Ursus Breweries este semnata de agentia Arsenoaiei si Matasel si include canale de media OOH si digital. Reprezentantii agentiei de creatie si strategie nu au comentat valoarea investitiilor in comunicare ale marcii, insa au precizat ca aceasta este una obisnuita pentru canalele media folosite.

Campania de imagine Stejar Strong pe care tocmai am lansat-o are un buget obisnuit pentru o campanie care are componente de OOH si digital. Sumele sunt insa confidentiale”, au afirmat pentru adplayers reprezentantii agentiei.

Berea care se bea cu tovarasii

“Am pornit de la ideea ca experienta savurarii berii este o combinatie intre toate caracteristicile lichidului - unde gustul este doar un element -  si incarcatura emotionala a momentelor masculine de consum”, a declarat Razvan Matasel, Director de strategie si partener al agentiei Arsenoaiei si Matasel.

In total, un numar de 7 vizualuri din campanie prezinta motivele pentru care barbatii ar trebui sa savureze o bere de esenta tare, in situatii de consum variate. “Berea rasplateste esenta tare si caracterul masculin” pare sa traga linie peste toate celelalte mesaje in care berea se bea “pentru rugby”, “pentru rock si punk”, "pentru actiune si competitie", "pentru victorii infrangeri, sport in general", sau “pentru povestile de dupa".

Pentru a castiga cote de piata din randul celor care isi aduc aminte de gustul si emotia momentelor masculine, Stejar nu evita sa aduca in spatiul comunicarii de brand din seria de afise inclusiv “Berea care se bea cu tovarasii” - un mesaj mai degraba din perioada in care consumatorul era "strong" doar daca avea carnet de membri de partid, nicidecum daca avea gust.

Este adevarat ca acesta este doar unul dintre afise, dar defilarile de 1 Mai inca mai suna “strong” in timpanele adplayers chemarea militantilor adusi cu forta pe stadionul 23 August. Un site pentru cei peste 18 ani, ne invata si ce inseamna sa fii azi tovaras“strong” pe www.barbaticugust.ro  .

Mai mult in Conturi


PUBLICITATE: