Toate posturile Intact TV pot fi urmarite HD. In prezent, pe Telekom, Orange TV, Akta, Nextgen si Ines
Luni, 28 Noiembrie 2016

sursa: intactmediagroup.ro

adplayers. info

Incepand de astazi, toate posturile TV Intact Media Group ( Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel si ZU TV) pot fi urmarite in format HD. Potrivit responsabililor de comunicare, trustul de media a pus la dispozitia tuturor distribuitorilor de continut, in mod GRATUIT, semnalul HD.

Oficialii Intact mai precizeaza, deasemenea, ca pentru difuzarea posturilor in acest format nu este nevoie de un contract separat intre Antene si distribuitori. Conform trustului de media, emisia HD a posturilor TV Intact este preluata, in prezent, de companiile Telekom, Orange TV, Akta, Nextgen si Ines

Intreaga retehnologizare a diviziei TV Intact a fost gandita pentru a oferi o experienta de vizionare superioara telespectatorilor. Contam pe deschiderea si dorinta furnizorilor de cablu si DTH de a oferi continut de cea mai buna calitate abonatilor lor” precizeaza oficialii Intact intr-un comunicat de presa remisa astazi.

„Consideram ca este dreptul telespectatorilor sa vizioneze aceaste canale cu un vizual spectaculos, produs pe aparatura de ultima ora”, adauga reprezentantii Intact. „Este dreptul telespectatorilor care nu ne receptioneaza in format HD sa solicite acest lucru furnizorilor de continut de care apartin. Reiteram faptul ca trustul nostru a pus la dispozitia tuturor operatorilor semnalul HD in mod GRATUIT”, conchid reprezentantii trustului, care au pus la dispozitia telespectatorilor  numarul 021/9434 pentru a sesiza situatiile in care platformele de distributie nu preiau emisia HD a posturilor Intact. 

Mai mult in Media, TV

PUBLICITATE: