Telekom simplifica oferta rezidentiala cu 5-5-5 euro si 6 luni Netflix gratis. Campanie Leo Burnett, Media Investment, Bakers si V and O Communication
Luni, 03 Decembrie 2018

 

Credit: Telekom / V and O Communication

Operatorul de servicii pune accent pe continutul neliniar, ce reprezinta la 68 % pe pietele cu acces la Internet mai mare. Segmentul tanar din Romania este deja pe continut neliniar in proportie de 60%

adplayers. Iulian Toma

Telekom Romania simplifica oferta rezidentiala la 5-5-5 euro si 6 luni de Netflix gratuit pentru fiecare serviciu cu Leo Burnett (creatie), Media Investment (media), Bakers (social media) si V and O Communication (PR).

Operatorul de servicii pune accent pe continutul neliniar, ce reprezinta la 68 % pe pietele cu acces la Internet mai mare. Potriviti cercetarilor Telekom Romania, segmentul tanar cuprons intre 18 si 24 de ani de pe piata locala este deja pe continut neliniar, de tipul Netflix sau altor abonamente adaugate, in proportie de 60%, in timp ce media pe piata Europei Centrale si de Est (CEE) se ridica la doar 5%.

Intrebata de adplayers care este tinta de crestere pentru Romania, oficialii de marketing au declarat ca, in contextul accesului mediu la Internet redus pe piata locala (64%) si accesul la continut neliniar de mediu redus, comparativ cu piete unde accesul la internet este de peste 90% iar media continutului neliniar de 68%, Telekom se asteapta la o crestere semnificativa si in Romania prin simplificarea ofertei cu acces nelimitat la Internet si continut neliniar gratuit pentru o perioada limitata (6 luni, Netflix).

Potrivit oficialilor companiei, in contextul tendintelor si cerintelor de piata din industria de telecomunicatii, Telekom Romania vine cu o noua oferta adresata clientilor rezidentiali, cu accent pe simplificarea portofoliului de servicii si diversificarea continutului, totul in paradigma imbunatatirii experientei clientului.

#Netliberare. 5-5-5.

Ofertele Internet 4G Nelimitat, lansate sub promisiunea #Netliberare de la Telekom, continua de un an si, sub aceeasi promisiune, Telekom Romania anunta oferta simplificata 5-5-5 euro pentru fiecare serviciu, bonus 6 luni Netflix cadou si un singur plan tarifar simplificat pentru serviciile Internet fix:

Mai exact, oferta 5-5-5 include: 1. abonament mobil fara perioada minima contractuala cu bonus Net 4G Nelimitat de la 5 euro / luna; 2. Smartphone-uri Samsung in rate fixe, fara dobanda si avans zero, si bonus 6 luni de Netflix gratuit pentru abonamente mobile la 5 euro / luna disponibile clientilor noi de servicii integrate (fix-mobil), cat si clientilor care au deja servicii fixe si achizitioneaza un abonament de servicii mobile; 3. Servicii de televiziune si Internet fix, fiecare la 5 euro / luna, plus 6 luni de Netflix cadou, cu abonament mobil; Portofoliu simplificat la un singur plan tarifar pentru serviciile de Internet fix cu viteza maxima disponibila la adresa clientului, de pana la 1000 Mbps.

“Noul model de business are la baza experienta clientului, care in ultimii ani a remodelat gandirea si strategia companiilor. Noul Client vrea continut diversificat, pe care sa il acceseze oriunde si oricand, pe multiple ecrane si oferte usor de inteles. Clientii de astazi vor sa aiba incredere in brand-urile cu care colaboreaza, iar Telekom, prin intermediul noii strategii de business, incearca sa recalibreze relatia client-companie, pe piata din Romania.

Astazi venim cu Oferta ca in Filme si oferim 6 luni Netflix cadou pentru a raspunde asteptarilor clientilor pentru continut diversificat. In plus, le oferim telefoane de ultima generatie si, in continuare, Internet 4G Nelimitat la viteze maxime”, a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidential, Telekom Romania.

Astfel, clientii Telekom vor putea urmari timp de sase luni filmele si serialele preferate din oferta Netflix precum House of Cards, Narcos, The Christmas Chronicles, Casa de Papel, The Crown sau Stranger Things, ca parte a ofertei cadou. Aplicatia Netflix poate fi instalata pe un numar cat mai mare de dispozitive, permitand clientilor sa se bucure de filme nelimitate, oriunde si oricand.

In cadrul ofertei de iarna, clientii prepaid se vor bucura in continuare de bonus 4G Net Nelimitat la cartela si, in plus, vor putea castiga, in cadrul unei tombole, un Samsung Galaxy Note8, pe zi. In total, vor fi oferite 88 smartphone-uri Samsung Galaxy Note8. La tombola pot participa clientii care pe durata campaniei activeaza sau reincarca cartela Telekom cu minim 5 euro credit si trimit SMS gratuit la 881. Ofertele din campania de iarna sunt disponibile pana la  31 ianuarie 2019.

Telekom Romania este un brand dinamic, care ofera servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vasta de clienti, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii. Potrivit reprezentantilor companiei, misiunea companiei este sa imbogateasca vietile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe si mobile, tehnologii de ultima generatie 4G, fibra optica, precum si Internet TV, care aduce utilizatorilor o noua experienta de divertisment, cu acces la continut exclusiv si de calitate, pe toate ecranele, si functionalitati interactive avansate.

Telekom Romania este partenerul de incredere al companiilor, pentru care oferim solutii complete de comunicatii si IT&C. Reteaua companiei conecteaza oameni, masini si continut, pentru un viitor mai bun, mai sigur si mai simplu. Telekom apartine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicatii integrate si este prezenta pe piata romaneasca din 2014, dupa rebranding-ul comun al Romtelecom si COSMOTE Romania.

Mai mult in Conturi


PUBLICITATE: