Scoala ADC*RO angajeaza absolventii in publicitate
Marti, 30 August 2011

( AdPlayers, Iulian Toma )

Scoala ADC angajeaza absolventii in agentii publicitate. In prezent Copywriter la Friends Advertising, Vladi Paunescu, absolvent al Scolii ADC*RO promotia 2009, semneaza noua campanie a scolii de creatie.

Gandit de tutorii Scolii ADC*RO si adresat tuturor absolventilor din cele trei promotii, brief-ul si mesajul principal al campaniei scolii de creatie trebuia sa fie “Scoala ADC*RO este cel mai scurt drum catre o cariera in publicitate”. Lucrarea desemnata castigatoare de catre tutorii scolii a fost cea realizata de Vladi Paunescu si are mesajul “advertising-ul nu este ceea ce pare de la distanta”. 

Executia creativa se joaca cu fonturile si te lasa sa crezi, la o prima vedere, ca are un mesaj foarte simplu si cliseistic, dar, pe masura ce te apropii, intelegi ca exista si completari subtile la acesta, astfel incat, in final, mesajul este complet schimbat si original.

Inscrierile la cea de-a patra editie a Scolii ADC*RO continua pana pe 12 septembrie. Mai multe detalii despre tutorii scolii de anul acesta, dar si despre portofoliile absolventilor din cele trei promotii, puteti gasi pe site-ul scolii www.scoalaadc.ro .

Mai mult in Conturi


PUBLICITATE: