Saptamâna Financiara a sarbatorit 2 ani, numarul 100 si 230.000 cititori/editie
Joi, 08 Martie 2007

Saptamâna Financiara a sarbatorit 2 ani, numarul 100 si 230.000 cititori/editie

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Revista „Saptamâna Financiara” a sarbatorit ieri, pe 7 martie 2007, doi ani de prezenta pe piata si editia cu numarul 100. Desi este ultima publicatie cu profil economic aparuta în peisajul media, potrivit editorilor „Saptamâna Financiara” si-a câstigat un binemeritat loc în elita presei economice românesti, fiind singura publicatie de business care a înregistrat o crestere a numarului de cititori, potrivit ultimului val al Studiului National de Audienta Focus, ajungând în prezent la 230.000 de cititori pe editie.

La evenimentul aniversar, desfasurat la World Trade Plaza au fot prezenti oameni de afaceri, politicieni, personalitati ale mediului financiar-bancar, jurnalisti.

Saptamâna Financiara a sarbatorit 2 ani, numarul 100 si 230.000 cititori/editiePremierul Calin Popescu-Tariceanu (foto) a apreciat evolutia presei economice din România, subliniind convingerea sa ca aceasta trebuie sa continue sa ofere cititorilor informatii si analize de calitate, chiar daca publicul acestui gen jurnalistic nu este unul foarte numeros. Prim-ministrul a felicitat revista „Saptamâna Financiara” pentru doi ani de jurnalism profesionist.

Printre participanti s-au numarat Bogdan Olteanu - Presedintele Camerei Deputatilor, Victor Ponta - Vicepresedinte PSD, Iulian Iancu - Presedintele Comisiei pentru industrii si servicii a Camerei Deputatilor, Gabriela Anghelache - Presedintele CNVM, Constantin Bostina - Presedintele AGA al Bursei Române de Marfuri, Radu Gratian Ghetea - Presedintele Asociatiei Române a Bancilor, Prim-vicepresedinte Alpha Bank, Mihai Bogza - Presedinte Bancpost, Marinel Burduja - vicepresedinte Raiffeisen Bank, Misu Negritoiu - Executive Director Corporate Financial Services & Investment al ING, Dan Pascariu - Director General HVB Tiriac, Maria Toghina - Presedintele Societatii Nationale de Radiodifuziune, precum si numerosi manageri ai unor companii private importante.

Saptamâna Financiara a sarbatorit 2 ani, numarul 100 si 230.000 cititori/editie

Cei prezenti au felicitat echipa “Saptamânii Financiare” si conducerea publicatiei, alcatuita din Gabriela Vrânceanu Firea - Director Editorial si Mihai Craiu - Director General, pentru evolutia publicatiei.

Mr.RON

În cadrul evenimentului s-a desfasurat si Gala premiilor „Mr. RON”, acordate în fiecare an de „Saptamâna Financiara” celor care, prin activitatea lor, contribuie într-o masura semnificativa la îmbunatatirea mediului de afaceri din România. Laureatii pentru 2006 au fost:

RON-ul de Aur i-a fost acordat luiNicolae Danila - Presedinte Executiv al Bancii Comerciale Române, pentru performante deosebite în management, care au confirmat si ulterior faptul ca procesul de privatizare a celei mai mari banci din România a  fost un succes de proportii

RON-ul de Argint i-a fost acordat lui Florin Talpes - Presedinte Softwin, pentru contributia adusa la prestigiul de care se bucura industria româneasca de software;Bit Defender, produsul-vedeta al companiei Softwin, a urcat pe locul 6 în topul mondial al antivirusilor

RON-ul de Bronz a fost acordat companiei BANEASA INVESTMENTS, pentru dezvoltarea celui mai mare proiect imobiliar românesc, care a  deschis un drum pe care care azi au pornit si alti investitori

Premii de excelenta Mr. RON au mai primit Adrian Vasilescu - Consilier al Guvernatorului BNR, Varujan Vosganian - Ministrul Economiei si Comertului, Dinu Patriciu - Presedinte Rompetrol Group, Transelectrica SA, Banca Româna de Dezvoltare - Grup Societe Generale, Porsche Romania, Romtelecom SA, Prefabricate Vest SA, Tarom SA si Cosmote

Au mai primit diplome de excelenta companiile Siveco, Mobexpert.


PUBLICITATE: