Rusii de la Kerama Marazzi au intrat in Romania cu primul showroom monobrand
Marti, 17 Octombrie 2017

Credit: Delta Studio / PR

Kerama Marazzi este fabrica din Rusia a brandului italian Marazzi, achizitionat recent de un grup nord american, lider mondial in productia de placi ceramice (peste 150 milioane m2/an), cu fabrici in Italia, Spania si Rusia, utilizand tehnologie de ultima generatie.

adplayers.info

Reteaua de magazine Delta Studio a inaugurat primul showroom monobrand Kerama Marazzi din Romania. Kerama Marazzi este fabrica din Rusia a brandului italian Marazzi, achizitionat recent de un grup nord american, lider mondial in productia de placi ceramice (peste 150 milioane m2/an), cu fabrici in Italia, Spania si Rusia, utilizand tehnologie de ultima generatie.


Potrivit reprezentantilor Delta Studio, produsele Kerama Marazzi realizate de fabrica din Rusia au un nivel de calitate, design si caracteristici mecanice ridicate, la un pret foarte competitiv, datorita costurilor de productie reduse

Situat in Bucuresti in zona Valea Cascadelor, noul showroom Delta Studio a fost redeschis ca monobrand si este doar unul din cele 11 magazine ale retelei, deschise in 9 orase din Romania. Tot in aceasta toamna Delta Studio a mai deschis magazine in Cluj-Napoca si Timisoara.

La evenimentul de inaugurare a noului showroom monobrand Kerama Marazzi au participat reprezentantii Kerama Marazzi, Ivan Sharipov, Export Director Kerama Marazzi si Alina Agibalova, Senior Manager Export Department.


Ivan Sharipov, Export Director Kerama Marazzi si Dragos Bonea, Director General Delta Studio
Credit: Delta Studio / PR


Mai mult in Business, Branding, Rebranding
 


PUBLICITATE: