Romania's Next Big Vlogger este Vlogger-ita in echipa Mikey Hash. Castigatoarea Dana Bacinschi a semnat cu Coca-Cola pe un an
Miercuri, 24 Mai 2017



Potrivit responsabililor de comunicare de la McCann PR, in competitia lansata in luna martie de Coca-Cola s-au inscris mii de tineri din toata tara

adplayers. info

Romania’s Next Big Vlogger, organizat de Coca-Cola, este o Vloggerita. Dana Bacinschi, din echipa Mikey Hash, este urmatorul mare vlogger al Romaniei, anuntat marti seara, la Gala Next Big Vlogger. Evenimentul a avut loc in prezenta a peste 200 de invitati sustinatori de-ai concurentilor, vedete si lideri de opinie din online-ul romanesc.



Pe langa un start spectaculos in ”cariera” de vlogger, Dana Bacinschi a castigat un contract de vlogging cu Coca-Cola pentru un an, ocazia de a aparea pe dozele de Coca-Cola si echipamentul care sa-i asigure clipuri demne de viralizare: o camera video compacta si un trepied.

”La Coca-Cola, ne place sa inovam, sa ne surprindem mereu consumatorii. Vloggerii sunt vocea noii generatii, conectata la toate trendurile noi, o generatie care se exprima fresh, creativ si fara complexe. Ii sprijinim sa aiba o voce cat mai puternica, sa fie vizibili si sa primeasca aprecierea pe care o merita. Ne bucura ca am creat in jurul competitiei Next Big Vlogger o comunitate energica si dornica de entertainment de calitate.”, a declarat Andreea Dragan, Senior Brand Manager The Coca-Cola Company CEE.

Potrivit responsabililor de comunicare de la agentia McCann PR, in competitia lansata in luna martie de Coca-Cola s-au inscris mii de tineri din toata tara. 14 dintre ei au intrat intr-un bootcamp de 3 zile unde au fost instruiti de vloggeri cu experienta iar in finala au ajuns 7 concurenti. Next Big Vlogger este o initiativa unica in Romania si prima competitie de o asemenea amploare pentru creatorii de continut video din online.

Potrivit McCann PR, pentru campania de comunicare Next Big Vlogger a insemnat mai bine de 3 luni de lucru si o coordinare de exceptie intre aproximativ 100 de oameni care au pus umarul la intregul proiect.


”Coca-Cola a facut un lucru extraordinar. Concursul acesta ne valideaza pe noi, vloggerii, ca entertaineri si ca repere pentru tinerii din Romania. Asta ne va responsabiliza si ne va ajuta sa evoluam, pe noi si pe intreaga comunitate online de la noi.”, a spus Mihai Holhos sau Mikey Hash, cel care i-a fost mentor castigatoarei Next Big Vlogger.

„Next Big Vlogger a fost o super experienta, care ne-a oferit sanse unice tuturor celor care am participat: sa fim antrenati de cei mai buni, sa rezolvam provocari care ne-au ajutat sa devenim mai performanti, sa ne facem prieteni care au aceeasi pasiune. A fost o adevarata scoala in domeniu, dar cu multa, multa distractie”, a adaugat Dana Bacinschi, castigatoarea competitiei.

Ce lumini au fost pe scena la Gala Next Big Vlogger? Ii explica lui Horia Brenciu, directorul de lumini Daniel Klinger (foto, stanga), Paradigma Group si Lavinia Chican (mijloc) de la McCann PR, agentia de comunicare si relatii publice care a organizat evenimentul pentru Coca Cola. 




Imola Zoltan - McCann PR, Miruna Smeureanu - Coca-Cola, Lavinia Chican - McCann PR la Gala Next Big Vlogger

Mai mult despre McCann PR

Mai mult in Conturi, PR, Eveniment


PUBLICITATE: