Robotii industriali au ales Rogalski Damaschin. Agentia gestioneaza comunicarea Universal Robots.
Miercuri, 05 Aprilie 2017
.

sursa foto: Universal Robots, captura video

adplayers. info

Robotii industriali au ales Rogalski Damaschin. Lider de piata pe segmentul robotilor industriali care opereaza alaturi de angajati, potrivit companiei, Universal Robots, compania care a inventat cobotul a ales Rogalski Damaschin Public Relations ca partener de comunicare in Romania. 

Potrivit agentiei, Rogalski Damaschin va oferi servicii de consultanta strategica in comunicare, content development, brand journalism, media relations, reputation management si organizare de evenimente.

 „Am cautat un partener cu experienta in comunicarea corporate si cu pasiune pentru tehnologie, avand in vedere ca domeniul roboticii este unul extrem de dinamic si marcat de schimbari profunde. Am apreciat modul in care echipa Rogalski Damaschin a inteles nevoile noastre de comunicare si ne-a prezentat o strategie care tinteste atat promovarea produselor Universal Robots, cat si educarea consumatorului cu privire la utilizarile cobotilor”, a declarat Slavoj Musilek, Director General pentru Europa Centrala si de Est.

Conform reprezentantilor companiei, Universal Robots a deschis o noua era a colaborarii dintre angajati si roboti. Pentru ca nu mai sunt folositi in custi, ca robotii industriali clasici, cobotii de la Universal Robots lucreaza cot la cot cu angajatii. Lucratorii sunt eliberati de cele mai plictisitoare sau periculoase parti ale muncii lor si se pot concentra pe activitatile creatoare si de management.

Venirea Universal Robots pe piata romaneasca deschide astfel o poarta catre comunicarea solutiilor tehnologice din domeniul industrial, segment aproape inexistent in Romania. Studiile privind impactul robotizarii arata ca piata muncii, stilul nostru de viata si valorile pe care le impartasim vor fi profund influentate de tehnologii precum cele folosite de Universal Robots. 

Universal Robots a fost co-fondat in 2005 de catre actualul Chief Technology Officer al companiei, Esben Østergaard, care a vrut sa faca tehnologia robotilor accesibila tuturor prin dezvoltarea unor roboti industriali mici, usor de utilizat, cu preturi rezonabile, flexibili si siguri.

De la lansarea primului robot in 2008, compania a cunoscut un ritm de crestere foarte rapid, robotii sai usor de utilizat fiind acum instalati in peste 50 de tari. Compania, care este parte a Teradyne Inc., are sediul in Odense, Danemarca, si sucursale si birouri regionale in USA, Spania, Germania, Italia, Cehia, China, Singapore, India, Japan, Taiwan si Coreea de Sud.

Mai mult despre Rogalski Damaschin

Mai mult in PR, Licitatii, Conturi


PUBLICITATE: