Rexona Halep, la dublu. Simona Halep si Rexona pro-miscare #5000depasipezi . Creatie, Propaganda.
Marti, 07 August 2018
 

Credit: Rexona Romania / Youtube

Rexona - Simona Halep, 
#5000depasipezi, Credite:

Unilever South Central Europe

Andreea Dinca – Category Manager, Oana Onosie - Brand Manager

Propaganda Creative Marketing:

Sonia Panait - New Business Director, Catalin Manciuc - Group creative director, Alexandru Lazar - Head of Art, Cornel Gologan - Creative director, Geanina Ciobanu - Account manager, Alexandra Murray - Executive director, Lorand Balint - Head of Strategy.

Lorand Balint, artizanul strategiei, din partea Propaganda: „Mersul pe jos este cel mai usor de inclus in rutina zilnica si are niste beneficii incredibile pentru corp, minte si sanatate. De aici decizia de a ne focusa pe mersul pe jos si campania #5000depasipezi sustinuta de Simona Halep”

adplayers. info

Rexona si Propaganda Creative Marketing, cu sustinerea puternica a Simonei Halep, dau startul campaniei “5000 de pasi pe zi”, campanie pro-miscare prin care ii indeamna pe romani spre un stil de viata activ, cu beneficii pentru corp, minte si spirit, anunta reprezentantii de relatii publice.

Dupa numeroase campanii in care Simona Halep apare pe terenul de tenis, numarul 1 mondial lasa racheta deoparte pentru a incerca si alte sporturi, precum box, baschet, rugby si fotbal, demonstrandu-le romanilor ca nu e nevoie sa fii sportiv de performanta pentru a face miscare.

James Simmons, CEO Unilever, despre campanie: “Este foarte usor, zi de zi, sa functionam pe pilot automat fara sa ne dam seama. Mergem la job cu masina sau metroul, ne petrecem ziua la birou, iar sportul in aer liber nu se regaseste de cele mai multe ori printre activitatile noastre. Știm ca mai multa miscare in rutina zilnica poate parea un obiectiv greu de atins si, tocmai de aceea, ne propunem sa le aratam romanilor ca este de ajuns sa incerce si sa inceapa cu pasi mici, 5000 la numar, pentru a prinde curaj si a adopta un stil de viata activ, cu efecte benefice asupra starii de sanatate si a calitatii vietii.”

Ideea strategica din spatele campaniei este cea pe care Simona o sumarizeaza in spotul TV, realizat cu ajutorul regizorului Radu Muntean: “De fapt, important e sa incerci. Macar 5000 de pasi pe zi”.

 “Am analizat literatura de specialitate, am stat de vorba cu oamenii si ne-am dat seama ca mersul pe jos sau dansul sunt cam singurele optiuni de miscare care nu presupun alocarea unor extra resurse. Dintre ele, mersul pe jos este cel mai usor de inclus in rutina zilnica si are niste beneficii incredibile pentru corp, minte si sanatate. De aici decizia de a ne focusa pe mersul pe jos si campania #5000depasipezi sustinuta de Simona Halep”, explica Lorand Balint, artizanul strategiei, din partea Propaganda.

Mai mult despre Propaganda,

Mai mult in Conturi, Campanii, 

 


PUBLICITATE: