Retromobil Fest 2018, sustinut de BCR Leasing, Porsche Interauto, Uniqa, Motul si Top Glass
Joi, 14 Iunie 2018
 

Retromobil Fest 2018, sustinut de BCR Leasing, Porsche Intrauto, Uniqa, Motul si Top Glass

Credit: Retromobil Fest 2018

adplayers. info

Timp de doua zile, intre 14 si 15 iulie Academia Titi Aur devine cel mai fierbinte loc de intalnire al tuturor pasionatilor de vehicule istorice, pe doua si patru roti, la a treia editie a Retromobil Fest 2018, anunta reprezentantii de relatii publice.

Organizat de Retromobil Club Romania, evenimentul se desfasoara cu sprijinul: BCR Leasing, Porsche Intrauto, Uniqa, Motul si Top Glass, Just Classics Motorsport, Inedit, Motor Clasic Magazin.

Potrivit reprezentantilor evenimentului, dupa o reteta folosita si perfectionata in precedentele doua  editii, Retromobil Fest 2018 se anunta o adevarata sarbatoare a pasiunii, reunind concurenti, colectionari, proprietari, profesionisti in domeniu si un public numeros dornic sa ia contact cu acest univers.

Desfasurata sub egida Retromobil Club Romania, autoritatea nationala a FIVA (Federatia Internationala a Vehiculelor Istorice), care anul acesta aniverseaza 20 de ani, editia 2018 a Retromobil Fest include mai multe evenimente:

Competitii sportive spectaculoase in cadrul Retro Grand Prix, care prin mai  multe categorii acopera toata gama vehiculelor istorice: Antebellum (vehicule din perioada interbelica), Experti (piloti profesionisti), Sport, Muscle Cars, Moto, Off Road si Porsche Challenge (automobile Porsche de epoca si moderne).

Retro Cupa Presei unde ziaristii vor concura intr-o cursa dedicata cu automobile de epoca puse la dispozitie de organizatori.

Prezenta cluburilor auto si moto de epoca si youngtimer;

Demonstratii si ateliere de restaurare si intretinere auto de epoca: sesiuni cu tehnici de restaurare prezentate de un invitat special din Marea Britanie

Activitati interactive: simulatoare indoor de impact si rasturnare prezentate de trainerii ATA; initiere karting pentru copii; cursuri de dans pe tema anilor 1920, concursuri de fotografie de epoca si afise, concursuri de palarii si costumatie retro;

Concerte live in seara de sambata cu Cristi Ozon, Castor 604 si Sarmalele Reci

Targ si expozitie cu vanzare cu vehicule de epoca; piese, accesorii, consumabile, automobilia;

Printre noutatile introduse anul acesta de Retromobil Grand Prix se numara „clasa antebellum” care aduce pe circuit masini din perioada interbelica si antebelica, „clasa youngtimer” care se adreseaza vehiculelor fabricare intre 1988 si 1998 precum si supercaruri cu potential clasic. De asemenea, se va realiza in premiera si un clasament al echipelor.

Pasionatii de vehicule istorice, motorsport si off-road, colectionari, restauratori, comercianti de piese si servicii sunt asteptati intre 14 si 15 iulie la Academia Titi Aur, satul Cocani, comuna Crevedia, pentru a petrece un weekend plin de adrenalina, pasiune si divertisment.

Mai multe informatii si detalii legate de program, conditiile pentru participanti si expozanti pot fi gasite pe pagina online retromobilfest.ro

Accesul publicului se face pe baza biletelor ce pot fi achizitionate direct la intrare.

Accesul pentru public este permis, astfel:

Sambata 14 iulie: 10.00 - 24.00

Duminica 15 iulie 10.00 – 17.00

Pret bilete: 10 lei / persoana, copii pana la 12 ani au intrare gratuita.

Mai mult in Eveniment, PR,

 


PUBLICITATE: