Reglementarea promotiilor si analiza campaniilor? Trade Marketing Congress, 26 feb.
Vineri, 13 Februarie 2015
 

„40% dintre cumparatori nu cauta pret, ci brand, faima si calitate”

Madalina Carstea, GfK Romania, la evenimentele Trade Marketing Congress: 

sursa: revista-piata.ro 

adplayers. Iulian Toma

Interesati de reglementarea promotiilor si trade marketing? Organizat in parteneriat cu adplayers, agenda evenimentului Trade Marketing Congress va aduce la zi in practicile din serviciile de profil, in anul de gratie 2015.

Organizat pe 26 februarie 2015, la Ramada Bucharest Parc - Sala Terra Grand Ballroom, in cadrul evenimentului vor mai fi discutate subiecte precum "Dinamica investitiilor in trade marketing - De ce sa investim mai mult in trade marketing, Ce e nou; schimbari in conceptele si mecanismele de trade marketing, sau Cum influenteaza campaniile de trade comportamentul consumatorilor.

Importanta trade marketingului  va fi completata de subiecte si discutii pe teme precum 
 "Concepte si strategii de trade marketing in diferite categorii de produse si formate de magazin", analiza unor campanii de trade din punct de vedere al conceptului, mecanismului, implementarii si al rezultatelor.

Printre invitati si teme:

Bogdan Chiritoiu, Presedintele Consiliului Concurentei, care va discuta cu participantii despre reglementarile in vigoare privind promotiile, in ideea armonizarii practicilor de trade marketing cu legislatia.

Anca Popescu – directorul Cora Pantelimon, Fabrizio Contardi – Trade Marketing, S&D Development & Route to Market Director, Mihaela Hoffman – Trade Marketing Manager Coca-Cola Hellenic Romania, care vor vorbi si vor prezenta studii de caz despre cele mai moderne concepte si strategii de trade marketing in hipermarketuri, respectiv in domeniul bauturilor.

Gabriela Luca – Group Account Manager, Consumer Panel Services Consumer Experiences, GfK Romania, va vorbi despre schimbarile de comportament ale cumparatorilor si cum isi pot maximiza retailerii si producatorii sansele de crestere in acest nou context

Dan Laszlo – Client Service Partner, MPC Trade Marketing Services, va vorbi despre dinamica investitiilor in trade marketing si importanta tot mai mare a acestora in contextul cresterii ponderii deciziilor luate instore


Destinat profesionistilor din domeniu activi in FMCG, evenimentul a
bordeaza integral domeniul Trade Marketingului, de la obiective si strategie, continuand cu concepte si mecanisme si incheind cu implementarea, analiza si optimizarea campaniilor.

Mai mult in Eveniment, Parteneriate adplayers

PUBLICITATE: