Rebranding Dolce Sport la Telekom Sport cu Leo Burnett Romania si United Senses Germania
Miercuri, 13 Septembrie 2017

Rebranding Dolce Sport la Telekom Sport cu Leo Burnett Romania si United Senses Germania. Credit: Telekom PR

Pentru campania de rebranding, Telekom a colaborat cu agentia de creatie Leo Burnett Romania, iar pe parte de productie grafica, cu agentia United Senses, din Germania

adplayers. info

Rebranding Dolce Sport la Telekom Sport - noul brand sub care Telekom va aduce in casele romanilor cele mai importante evenimente din lumea sportului, prin numeroase transmisiuni live, stiri sportive de calitate si emisiuni de analiza realizate de profesionisti de exceptie, jurnalisti si glorii ale sportului romanesc, afirma reprezentantii de relatii publice Telekom.

Pentru campania de rebranding, Telekom a colaborat cu agentia de creatie Leo Burnett Romania, iar pe parte de productie grafica, cu agentia United Senses, din Germania.

Potrivit comunicarii publice, Telekom Sport va fi disponibil oricand si oriunde, live, la televizor sau pe laptop, tableta si smartphone, ofera iubitorilor sportului un intreg pachet de competitii premium. Toate meciurile din UEFA Champions League si din UEFA Europa League se vad doar la Telekom Sport, dar microbistii se pot bucura, de asemenea, de toate meciurile din Liga 1 si din La Liga, de partidele transmise in exclusivitate din Premier League, de cele din Cupa Angliei, din Cupa Germaniei si din Cupa Frantei.

Totodata, iubitorii sportului pot urmari cele mai importante competitii automobilistice (Formula 1, WRC, Formula E, Formula 2, GP 3 sau Porsche Supercup), cele mai spectaculoase campionate profesioniste din sportul american (NFL, NBA si NHL), campionatele interne de handbal si de rugby masculin si feminin, cat si toate meciurile echipei nationale de rugby si turneele din circuitul ATP.

In luna decembrie, in exclusivitate in Romania, la Telekom Sport, fanii sportului vor putea urmari Campionatul Mondial de handbal feminin, unde Romania este printre favoritele la medalii.

“Atat exclusivitatile de continut sportiv, cat si ofertele comerciale Telekom nou lansate in acest an sub conceptul #Netliberare, ne pozitioneaza in acest moment ca unul dintre cei mai importanti jucatori de pe aceasta piata” a declarat Miroslav Majoros, CEO grupul de companii Telekom Romania.

„Telekom Sport va insuma numele, dar si valorile unui brand puternic la nivel local si international. Clientii nostri vor recunoaste si se vor identifica mai usor cu tot ceea ce inseamna Telekom in casele lor, dar si in alte contexte si spatii, oricand, flexibilitatea pachetelor noastre oferindu-le aceste optiuni si beneficii ".

Conform datelor puse la dispozitie de companie, accesand Telekom Sport, aproximativ 1,5 milioane de abonati pot viziona cele mai importante evenimente sportive din lume. In 2016, televiziunea de sport a Telekom a fost singura televiziune din Romania care a transmis toate cele 51 de meciuri de fotbal din cadrul Campionatului European, inclusiv meciurile Nationalei.

„Telekom Sport se va concentra pe continut care sa ofere fanilor sportului emotiile competitiilor premium. Cautam sa oferim in continuare cat mai multe ore de live-uri ale sportului de calitate, sustinute de demersuri editoriale pe masura. Ne dorim simplificarea comunicarii legate de continutul sportiv si o asociere cat mai pregnanta cu brandul Telekom si, astfel, intarirea diferentiatorului ofertei Telekom pe piata din Romania. Printr-o oferta comerciala foarte atractiva, bazata pe continut multimedia de calitate, suntem increzatori ca ne vom mentine promisiunile fata de clienti, prin prezentarea unor programe de calitate si transmisiuni in exclusivitate de la competitii de prestigiu”, explica Vlad Enachescu, Director General Telekom Sport.

Canalele TV Telekom Sport sunt disponibile cu serviciul TV de la Telekom, serviciul Telekom TV Web & Mobile si aplicatia mobila Telekom TV. In prezent, pe langa canalele liniare Telekom Sport 1,2,3,4,5,6, exista patru canale Telekom Sport Online, disponibile in aplicatia TelekomTV.

Astfel, toti clientii Telekom cu servicii de televiziune au incluse canalele Telekom Sport in pachetele de baza. In plus, continutul poate fi urmarit gratuit si online, pe www.telekomtv.ro si aplicatia Telekom TV. Totodata, clientii Telekom cu servicii mobile pe baza de abonament au acces gratuit la canalele Telekom Sport pe www.telekomtv.ro si in aplicatia Telekom TV.

Mai mult in Media, TV, Rebranding,

 


PUBLICITATE: