Razboi. Comunicare Vodafone demolata de Telekom.
Joi, 10 Decembrie 2015
 adplayers. Iulian Toma

In caz ca v-a luat valul cumparaturilor de Craciun, stati pe loc si analizati ofertele. Chiar si de la cei mai mari investitori in comunicarea comerciala, creditati cu zeci de milioane de euro pe an. Vorbim de un razboi in publicitatea gigantilor in servicii de telecomunicatii.

Campania “Gratis la Cartela. Primesti si net si telefon” care trimitea clienti din alte retele de telefonie la un numar Vodafone pentru a castiga diverse beneficii a fost demolata de operatorul de telefonie si servicii de date Telekom. Motivul invocat de acesta din urma? Vodafone incalca acordul de interconectare intre parti.

Vodafone: “Primesti si net si telefon”?

Intr-o comunicare publica remisa aseara, reprezentantii campaniei Vodafone precizeaza: "Vodafone Romania informeaza utilizatorii serviciilor de telefonie mobila ca numarul 0722.10.10.10, folosit in campania curenta de comunicare "Gratis la Cartela! Primesti si net si telefon" pentru Cartela Vodafone, a fost restrictionat de catre Telekom Romania” spun reprezentantii companii de telecomunicatii.

Ca sa-si pastreze promisiunea mesajului din campanie, Vodafone gaseste o portita digitala si trimite utilizatorii serviciilor de telefonie mobila la canalul online vodafone.ro.

“Pentru a beneficia de Net si credit pentru un telefon gratuit de la Vodafone, invitam utilizatorii companiei Telekom Romania care nu s-au inscris inca in promotie sa o faca folosind canalul online - www.vodafone.ro"

Telekom: Vodafone incalca acordul de interconectare

In raspuns la comunicarea concurentei, Telekom vine astazi cu motivele actiunii de a bloca utilizatorii din retea spre numarul Vodafone. Ce spun reprezentantii grupului de companii Telekom Romania referitor la campania publicitara "Vorbesti, NET si telefon primesti", derulata de Vodafone Romania?

“In urma investigatiilor efectuate, Telekom Romania Mobile Communications S.A. a restrictionat accesul clientilor sai catre numarul Vodafone 0722.10.10.10, acesta fiind utilizat in scopuri comerciale in cadrul unei campanii publicitare cu incalcarea prevederilor acordului de interconectare dintre cele doua parti.

Telekom Romania Mobile Communications S.A. a luat aceasta decizie in urma notificarii prealabile a Vodafone Romania cu privire la incalcarea obligatiilor Acordului de interconectare.”

“Colindele” sunt departe de a se incheia. Deocamdata pare ca toata lumea stie foarte bine strofele si muzica. Nu ramane decat sa vedem la ce "colindatori" iese gazda, maria sa clientul, cu darurile, cine ia banii si cine pleaca acasa cu traista afectata. Cum balta are suficient peste doritor de beneficii, nimeni nu va pleca cu ea goala.

Mai mult in Conturi



PUBLICITATE: