Promotie de primavara la Patinoarul Telekom Arena: Gratuit la peste 150 de modele auto Tiriac Collection
Miercuri, 01 Martie 2017

Grupurile organizate de copii si elevi, cat si juniorii care practica hochei sau patinaj, beneficiaza de acces gratuit la Telekom Arena pentru sesiunile de antrenament pe intreg parcursul anului.

adplayers. info

Promotie de primavara la Patinoarul Telekom Arena. Acces Gratuit la galeria Tiriac Collection. Incepand cu luna martie 2017, toate persoanele care achizitioneaza bilet de intrare la patinoarul Telekom Arena beneficiaza de acces gratuit la galeria Țiriac Collection.

Promotia se desfasoara in baza unui parteneriat intre Telekom Arena si Țiriac Collection, prin care toate persoanele care achizitioneaza bilet de intrare la patinoar beneficiaza de un voucher de acces gratuit la galeria care cuprinde colectia auto a domnului Ion Țiriac, valabil timp de 7 zile calendaristice.



O sesiune de patinaj pe gheata singurului patinoar de dimensiuni olimpice din zona Bucuresti-Ilfov poate fi urmata de o dupa-amiaza educativa petrecuta in familie la galeria Țiriac Collection, care reuneste automobile si motociclete remarcabile, adevarate repere pentru evolutia industriei auto.

Un proiect unic in Romania, Telekom Arena este singurul patinoar din zona Bucuresti-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internationale si in acord cu indicatiile Federatiei Internationale de Hochei. Principalul sau scop este incurajarea practicarii sportului in randul copiilor, tinerilor si sprijinirea echipelor sportive in atingerea celor mai inalte performante.

Grupurile organizate de copii si elevi, cat si juniorii care practica hochei sau patinaj, beneficiaza de acces gratuit la Telekom Arena pentru sesiunile de antrenament pe intreg parcursul anului. Programul pentru publicul larg este de luni pana vineri in intervalul 19:00-20:40, iar sambata si duminica accesul celor care doresc sa practice patinajul de agrement se face in doua intervale - 11:00-12:40, respectiv 18:00-19:40.

Țiriac Collection este prima galerie auto personala deschisa in Romania ce reuneste in permanenta peste 150 de modele emblematice apartinand celor mai importanti producatori auto din lume. Galeria este situata in Otopeni, pe Calea Bucurestilor nr. 289.

Programul de vizitare pentru publicul larg este de vineri pana duminica, in intervalul orar 10:00-19:00. Costul biletului este de 15 lei pentru adulti si de 7,5 lei pentru elevi, studenti si pensionari. Copiii cu varsta de pana la 6 ani inclusiv beneficiaza de acces gratuit.

Detalii suplimentare pot fi accesate la adresa  www.tiriaccollection.ro, www.fundatiaiontiriac.ro si paginile de facebook asociate.

Mai mult in PR, Conturi, Campanii


PUBLICITATE: