Promotia de vara Activia dezvoltata de Danone cu Geometry Global, MEC Romania si Image PR
Joi, 27 Iulie 2017

Credit: Danone / Activia PR, Image PR

„Relaxeaza-ti simturile, castiga cu Activia” este sustinuta prin spot TV, componente de digital, activari in-store, BTL si un mix de actiuni de relatii publice.

adplayers. info

Noua campanie Activia comunicata pe piata de Danone cu sprijinul Geometry Global, MEC Romania si Image PR. Sub titlul „Relaxeaza-ti simturile, castiga cu Activia” campania este sustinuta prin spot TV, componente de digital, activari in-store, BTL si un mix de actiuni de relatii publice dezvoltate de echipa Danone impreuna cu agentiile Geometry Global, MEC Romania si Image PR.

Derulata in perioada iunie – august, noua campanie integrata de comunicare Activia invita consumatorii sa isi relaxeze simturile si sa castige premii si experiente de neuitat, marele premiu fiind o excursie la Blue Lagoon, in Islanda. Campania se desfasoara in perioada 5 iunie – 27 august si are la baza o promotie nationala cu premii. Scopul principal al campaniei este sustinerea unui stil de viata sanatos, cu o alimentatie echilibrata si gustari hranitoare.

,,Pentru a sarbatori impreuna zilele de vara, am pregatit o noua colectie de iaurturi de baut cu Bifidus Actiregularis, Activia de baut Acai-Fructul Pasiunii si Activia de baut Lamaie-Rodie, care pot fi consumate oriunde, indiferent daca esti la plaja sau iei o pauza la birou.”  declara Lavinia Barbu, Brand Manager Activia.

Endorserii campaniei sunt Cori Gramescu - coach de lifestyle si nutritie si Cristian Margarit – consultant in sport si nutritie.

In cadrul promotiei nationale, consumatorii sunt invitati sa incerce orice iaurt Activia de baut, sa intre pe www.activia.ro si sa inscrie codul bonului fiscal care face dovada achizitionarii a cel putin unui produs Activia de baut.

Consumatorii pot castiga zilnic o apa termala mineralizata, saptamanal, o bratara smart sau marele premiu, un sejur relaxant pentru doua persoane la Blue Lagoon, Islanda. Promotia este valabila pana la data de 27.08.2017.

Credite:

Din partea Danone: Lavinia Barbu – Brand Manager Activia, Laura Birsan – Activia Brand Trainee, Luiza Toma – External Communication Manager

Din partea agentiei de relatii publice IMAGE PR: Ruxandra Popescu – Senior Account Executive, Larisa Minune – Account Assistant

Digital – Andreea Bozoi, Responsabil Digital Danone Romania

Din partea Geometry Global: Adriana Staicu - Account Director, Andreea Boldeiu - Account Manager, Andreea Apostoliu - Strategic Planner, Dan Costea - Senior Art Director, Maria Nagy - Senior Copywriter, Dorina Sandu - DTP

Din partea agentiei de media (MEC Romania): Gabriel Barbu – Account Manager, Amelia Roset - Strategic Media Planner, Cristina Cartas – Senior Interaction Planner

Mai mult in Conturi, Promotii, Campanii, PR


PUBLICITATE: