Program HEINEKEN Romania in valoare totala de 1,5 milioane de lei de sustinere a comunitatilor pentru dotarea spitalelor impotriva COVID-19
Miercuri, 15 Aprilie 2020

 

Credit: HEINEKEN Romania

,,Traversam o perioada exceptionala, plina de provocari si incertitudine. Pentru compania noastra, e important sa ne sustinem comunitatile din care facem parte. Ne dorim sa le oferim sprijin celor afectati si personalului medical care lupta zilnic cu efectele acestei pandemii.”, Dan Robinson, Managing Director, HEINEKEN Romania.

AdPlayers. Info

Program HEINEKEN Romania in valoare totala de 1.500.000 lei pentru sustinere a comunitatilor pentru dotarea spitalelor impotriva COVID-19.

Potrivit reprezentantilor de comunicare, compania se alatura eforturilor de a combate efectele pandemiei COVID-19 cu o donatie de 250.000 lei catre Crucea Rosie Romana si ii incurajeaza pe membrii echipei sa doneze pentru aceeasi cauza, dubland contributiile individuale ale acestora.

Initiativa face parte dintr-un program mai amplu, de sustinere a comunitatilor prin dotarea spitalelor si a personalului medical cu aparatura si echipamentele necesare in aceasta perioada, in valoare totala de 1.500.000 lei. In perioada urmatoare, donatii specifice, oferite de HEINEKEN Romania in functie de cele mai presante nevoi din acest moment, vor ajunge la 5 spitale din Bucuresti, Constanta, Craiova, Miercurea Ciuc si Targu Mures, prin programul ”Impreuna, mai puternici. Sprijin pentru comunitati”.

La nivel global, Compania HEINEKEN a adoptat, inca de la izbucnirea epidemiei, o serie de masuri pentru a proteja sanatatea si siguranta angajatilor in aceasta perioada, dar si pentru sustinerea clientilor si a furnizorilor.

”Traversam o perioada exceptionala, plina de provocari si incertitudine. Pentru compania noastra, e important sa ne sustinem comunitatile din care facem parte. Ne dorim sa le oferim sprijin celor afectati si personalului medical care lupta zilnic cu efectele acestei pandemii.” – Dan Robinson, Managing Director – HEINEKEN Romania.

In Romania, HEINEKEN are o echipa de peste 1.100 de oameni, 4 fabrici, in Constanta, Craiova, Miercurea Ciuc si Targu Mures si un sediu central in Bucuresti. Compania produce si vinde peste 20 dintre cele mai apreciate marci de bere si cidru in tara noastra.

Mai mult in Responsabilitate Sociala, CSR, Coronavirus

 


PUBLICITATE: