Print & Sign si Gifts Show se muta primavara. Inscrieri pana la 15 aprilie.
Marti, 05 Februarie 2013

 (adplayers, Iulian Toma) Print & Sign si Gifts Show se muta primavara. Editiile 2013 ale celor doua evenimente Euroexpo vor avea loc in perioada 15-18 mai, la Romexpo.

Ambele expozitii sunt organizate de Euroexpo si Romexpo si se vor desfasura in pavilioanele C1 si C2 ale Romexpo. Inscrierile vor avea loc pana la data de 15 aprilie 2013 pe site-urile
 Print & Sign (www.printsign.ro) si Gifts Show ( www.giftsshow.ro )

Cu o participare medie de peste 100 de expozanti, Print & Sign va prezenta si in acest an cele mai noi si mai de succes echipamente, accesorii si consumabile din industria de tipar (digital, offset si flexo) si de signalistica. Targul dedicat industriei de tipar si signalistica este sustinut de Asociatia Producatorilor si Importatorilor din Industria de Publicitate (APIIP) si de Asociatia Tipografilor ”Transilvania” (ATT).

Gifts Show, singura expozitie din Romania dedicata sectorului de obiecte promotionale si cadourilor corporate,  aduce la targ cele mai ingenioase produse si cele mai creative solutii cu care spera sa cucereasca vizitatorii – specialistii din marketing, PR sau advertising.

 Mai mult in Eveniment


PUBLICITATE: