Primul operator cu abonamente 5G in Romania. Lansate de Vodafone, noile abonamente 5G sunt disponibile in Bucuresti, Cluj-Napoca si Mamaia
Miercuri, 26 Iunie 2019

 

Credit: Vodafone/supernet5g

Disponibile in Bucuresti, Cluj-Napoca si Mamaia, abonamentele Red Infinity 17 si Red Infinity 25 sunt primele abonamente 5G ce ofera trafic de date nelimitat in reteaua Vodafone Supernet™ 5G, prima retea 5G din Romania.

AdPlayers. Info

Vodafone Romania extinde acoperirea 5G in Cluj-Napoca si Mamaia si lanseaza primele abonamente 5G din tara, anunta responsabilii de comunicare ai companiei.

Premiera nationala vine la o luna dupa activarea primelor statii radio 5G in reteaua mobila Supernet™ 5G care permit romanilor sa aiba acces la specificatiile acestei tehnologii de ultima generatie. Red Infinity 17 si Red Infinity 25 sunt primele abonamente 5G ce ofera trafic de date nelimitat in reteaua Supernet™ 5G, prima retea 5G din Romania.

„Suntem foarte mandri sa fim printre putinii operatori de la nivel global si primul din Romania care au lansat servicii si oferta comerciala 5G. Acest lucru vorbeste despre angajamentul nostru de a ne consolida pozitia de lideri in inovatie, nu doar la nivel local, dar si la nivel global asigurandu-ne ca utilizatorii din Romania au oportunitatea de a experimenta tehnologii de top” a declarat Mostafa El Beltagy, Director Customer Business Unit, Vodafone Romania.

„Ne mentinem angajamentul de a ne continua misiunea si investitiile pe termen lung in tehnologii de ultima generatie pentru a sustine si a dezvolta societatea digitala romaneasca in era vitezei”, a adaugat executivul Vodafone.

Noua oferta in magazinele Vodafone Romania, in cele ale partenerilor si pe www.vodafone.ro/supernet5g

Mai mult in Conturi, Campanii


PUBLICITATE: