Pitch la dublu: Dan Oprescu (Hochland) si Raluca Oprescu (Ursus - Redd’s) cauta agentii de publicitate impreuna?
Joi, 28 Mai 2009
 (AdPlayers.ro, Iulian Toma

Un inpatimit de intelesuri ascunse din publicitate, Iulian Trasa, fondatorul imagoo, gaseste in AdPlayers doi oameni de marketing care poarta acelasi nume si lucreaza cu aceeasi agentie: Dan Oprescu (Hochland) si Raluca Oprescu (foto) - Ursus Breweries - Redd's. Sa isi incredinteze oare conturile din aceleasi ratiuni?

Iata si o parte dintre dezvaluirile lui Iulian Trasa. Culmea, cele mai multe reconstituite parca dintr-un matrix – marketing chiar din paginile AdPlayers:

Iulian Trasa: „Dan Oprescu, de pilda, este un domn cu experienta multa in marketing si comunicare. In 2004 Dan Oprescu era Group Brand Manager la JTI International Romania. In 2007 marketing manager la Elite Romania. Scrie in adplayers. In 2009 ne intalnim cu Dan Oprescu la Hochland Romania, marketing director si de data asta.

Ei bine, si ce-i cu toate astea o sa ma intrebati. Este, pentru ca toata experienta profesionala a lui Dan Oprescu are ceva in comun, numele domniei sale fiind legat, in mod fatidic, de numele agentiei Brand&Bears. Mai exact, pe unde trece domnul Oprescu apare si agentia de publicitate Brand&Bears. Lucreaza domnul Oprescu la JTI, hop sarmaua, Brand&Bears castiga contul Winchester. Lucreaza acelasi stimabil la Elite, hopa, agentia castiga contul. 

Merge maestro la Hochland, iacatelea cum agentia Brand&Bears castiga fara licitatie contul. Nu e tare? Cand un marketing se indragosteste de o agentie, brandul lui de suflet devine chiar agentia! Fumeaza Brand&Bears, mananca Brand&Bears, bea Brand&Bears. Intermediar in iubirea asta e domnul Cristian Bulfinschi, directorul si patronul agentiei sus numite.

Si pentru ca o coincidenta nu vine niciodata singura, peste ce articol credeti ca dau eu in adplayers? Cica Raluca Oprescu, Marketing Development Manager la Ursus Breweries, anunta castigarea contului Redd's (Ursus Breweries) de catre agentia de publicitate, ia ghiciti, Brand&Bears. Ta-ra-ram! Selectia agentiei de publicitate s-a facut si de data asta fara licitatie. Va las pe voi sa ganditi daca e crestineasca iubirea dintre un om si o agentie si care e legatura dintre Dan Oprescu si Raluca Oprescu".  iulian.trasa@gmail.com

Potrivit unor surse AdPlayers din piata de publicitate, Raluca Oprescu ( Ursus Breweries – Redd’s) si Dan Oprescu ( fost JTI, Elite, acum la Hochland), sunt cunoscuti drept un cuplu in piata de marketing si comunicare. Sa fie cei doi si un cuplu care alege o agentie de publicitate dupa aceleasi criterii de selectie ? 

ps. La agentiile de media lucrurile se complica, chiar daca unele conturi sunt incredintate si aici direct: Hochland ar lucra cu The Group, iar Ursus a ales in urma unui pitch sa lucreze cu  United Media. E drept ca pana de curand atat The Group  cat si United Media achizitionau media prin The Media Partnership.

Actualizare 15:00: 
Brands & Bears lucreaza si fara cuplul Dan Oprescu (JTI, Elite, Hochland) si Raluca Oprescu (Ursus Breweries)


PUBLICITATE: