Redd's (Ursus Breweries) a ales Brands&Bears fara licitatie
Luni, 10 Martie 2008



(AdPlayers.ro, Iulian Toma)


Ursus Breweries lucreaza cu Brands&Bears pentru campania de lansare a Redd’s Fresh, cel mai nou produs din portofoliul producatorului de bere. Selectia agentiei de publicitate pentru „prima bere cu aroma de fructe din Romania” s-a facut fara licitatie, din randul companiilor cu care producatorul avea deja o experienta in lansarea unui alt produs – berea Stejar.

 

„Nu am organizat o licitatie de publicitate, pentru a pastra confidentialitatea lansarii noilor produse”, a afirmat pentru AdPlayers, Raluca Oprescu (foto) - Marketing Development Manager la Ursus Breweries.

 

Potrivit autorilor campaniei, conceptul castigator de la Brands&Bears a fost “Joy of life” descris prin bucurie, culoare si placerea de a fi alaturi de prieteni. Potrivit autorilor campaniei, lansarea noului produs pe piata din Romania a cuprins un spot de lansare care descrie noul univers al berilor cu aroma si totodata categoria premium din care face parte acest produs.

 

Mihaela Radulescu, maestrul de ceremonii al evenimentului de lansare a spus in cadrul conferintei de presa ca nu a baut in viata ei o bere intreaga, dar a recunoscut ca la petreceri obisnuia sa combine berea cu diverse alte bauturi care sa o faca mai pe placul ei, asa cum a mai adaugat ca ii place si Redd’s.

 

Sloganul campaniei Redd’s este „In sfarsit berea are gust”. Potrivit autorilor campaniei, noua marca lansata de Ursus Breweries se adreseaza consumatorilor moderni, cu precadere femeilor. Campania de comunicare a noului brand, dezvoltata de Brands&Bears cuprinde spot TV, machete de presa si outdoor cat si activari BTL. Aceasta este conceputa astfel incat sa ofere o prima expunere a consumatorului la valorile Redd’s: veselie, comunicare si diversitate de culori.

 

/ PROFILE

Brands&Bears este o agentie de publicitate full-service infiintata in 2002, si are in portofoliul de clienti companiile Unilever, Ursus Breweries, JTI, Ringier, BIC, Dobrogea, Intersnack, Lafarge, Elite.

 


/ WORK

Titlu: Redd's - Joy of life

Produs: Redd’s Fresh

Advertiser: Ursus Breweries

Agentie Brands & Bears:

 

Cristina Lambru- Director de Creatie,

Oana Bogdan- Copywriter,

Mihai Anton- Art Director,

Maria Chiribau si Bogdan Maftei- BTL Production Officer,

Vlad Leonard– Head of DTP Department,

Amalia Curca- Account Manager,

Dana Gretcu- Jr. Account Executive,

Emanuel Grigorcea- Client Service Director

 

Raluca Oprescu, Marketing Development Manager;

Marian Olteanu, NPD Manager;

Olivia Zaharia, Brand Manager;

Liliana Martin, Media Manager,

Oana Popa, NPD Junior Manager.


PUBLICITATE: