Petrecere de inaugurare oficiala pentru modele in editie limitata la tike!
Miercuri, 19 Septembrie 2018

Magazinul este al doilea concept de sneakers hub de acest tip din Europa, primul magazin tike! fiind deschis in Belgrad in 2016.

Adplayers.info

Deschis pe 23 august in Bucuresti, tike!, un magazin pentru tineret cu modele in editie limitata a organizat o petrecere in magazin pentru inaugurarea oficiala de pe 15 septembrie

Potrivit reprezentantilor de comunicare, magazinul este al doilea concept de sneakers hub de acest tip din Europa, primul magazin tike! fiind deschis in Belgrad in 2016. tike! Bucuresti aduce pe piata din Romania colectii exclusiviste, cu modele in editie limitata de la branduri renumite.

Conform comunicarii magazinului, in intrega lume sunt doar 50 de concepte ca cel de la Bucuresti, magazinele fiind destinate iubitorilor de sneakers, colectionarilor si sportivilor. Odata cu deschiderea magazinului tike!, Bucurestiul devine si capitala sneakers-ilor si a culturii lor.

Autorii evenimentului spun ca petrecerea de inaugurare a tike! Bucuresti a fost una in ton cu energia si stilul comunitatii iubitorilor de sneakers. In magazinul de pe Strada Doamnei nr. 12, invitatii tike! s-au bucurat de o seara cu muzica live asigurata de baietii de la CTC, dar si de Em si DJ Grigo.

Punctul de atractie l-a reprezentat si seria de 5 modele pe care tike! le-a realizat impreuna cu Graure, cunoscut pentru picturile pe sneakers. Graure a personalizat 5 perechi de sneakersi, care au intrat intr-un concurs tip raffle in timpul petrecerii. La eveniment au fost prezenti Deliric, Vlad Dobrescu, Graure, Marisa Paloma, Victor Manea, Nuta Kiki, Alexandru Simedru, dar si jurnalisti si fashion stylists. 

Tot pe 15 septembrie, tike! Bucuresti a organizat in timpul zilei un concurs de tip raffle pentru modelul Adidas x KANYE WEST YEEZY BOOST 700 ”Wave Runner”, concurs care a atras peste 100 de oameni, iar modelul a fost „sold out”.

Magazinul tike! ofera o experienta minunata nu doar prin posibilitatea achizitionarii celor mai cool produse, ci si pentru faptul ca este locul unde toti iubitorii de sneakers pot socializa, in timp ce se rasfata cu un espresso sau o bere rece, in timp ce manager-ul magazinului este responsabil sa se asigure ca shopping-ul este o experienta de neuitat. Oferta tike! include editii limitate de sneakers de la branduri precum Nike, Jordan, Adidas, New Balance, Puma, Reebok si, in curand, Yeezy.

Situat in zona Centrului Vechi a Bucurestiului, pe  o strada cu 16 monumente istorice, interiorul magazinului tike! are un aspect atipic, dar totodata contemporan, prin combinarea design-ului industrial cu materii prime. Detalii precum tevile urbane sunt integrate cu succes la Sneaker Hub printr-un design actual. Intreaga atmosfera din magazin imbina cultura globala a sneakersilor cu spiritual urban al Bucurestiului.

Tike! Bucuresti comunica si pe Facebook: https://www.facebook.com/tikebucharest/ 

Mai mult in Conturi, PR, Lansari


PUBLICITATE: