Patinaj la capacitatea maxima in prima zi de functionare Telekom Arena. 600 de persoane.
Luni, 09 Ianuarie 2017

adplayers.info

Prima zi de functionare a patinoarului Telekom Arena in noul an a atras public pana la capacitatea maxima, anunta responsabilii de comunicare ai Fundatiei Ion Tiriac ce opereaza patinoarul sustinut de sponsorii Telekom Romania, Allianz-Țiriac, Dedeman si Skoda.

Potrivit reprezentantilor Ion Tiriac Foundation, aproximativ 600 de persoane au fost prezente pe gheata si in tribunele celui mai modern patinoar national, dezvoltat la initiativa lui Ion Tiriac, in seara de 2 ianuarie 2017 - prima zi de functionare a arenei proaspat lansata la sfarsitul anului 2016.

Deschis oficial pentru publicul larg cu ocazia sarbatorilor de iarna, noua atractie in materie de patinaj si hochei a fost asaltata in orele dedicate publicului larg. Sarbatorile de iarna au intampinat copii cu varste de pana la 12 ani cu intrare libera pe gheata patinoarului Telekom Arena, in timp ce grupurile organizate de copii beneficiaza de program zilnic pentru instruire sportiva, la initiativa Fundatiei Tiriac.

Situat pe Strada Drumul Garii Odai (Otopeni), vizavi de Aeroportul International Henri Coanda, Telekom Arena este singurul patinoar din zona Bucuresti-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internationale si in acord cu indicatiile Federatiei Internationale de Hochei. Principalul sau scop este incurajarea practicarii sportului in randul copiilor, tinerilor si sprijinirea echipelor sportive in atingerea celor mai inalte performante.

Grupurile organizate de copii si elevi, cat si juniorii care practica hochei sau patinaj beneficiaza de acces gratuit la Telekom Arena pentru sesiunile de antrenament pe intreg parcursul anului. Initiativa Fundatiei Ion Țiriac de a face sporturile pe gheata accesibile celor mici este sustinuta de: Telekom Romania, Allianz-Țiriac, Dedeman si Skoda.

Fundatia Țiriac este o organizatie non-profit, apolitica si non-guvernamentala, care s-a nascut la initiativa si din dorinta domnului Ion Țiriac de a contribui la dezvoltarea sportului si incurajarea practicarii acestuia in randul copiilor si tinerilor din Romania. Activitatile fundatiei sustin, de asemenea, societatea in ansamblul sau, oferind suport persoanelor aflate in situatii dificile de viata.

Mai mult in Conturi, Sponsorship, 


PUBLICITATE: