PR: 40 - 50 Mii EUR Kika la GolinHarris
Marti, 30 August 2011

(AdPlayers, Iulian Toma)

Estimat de surse AdPlayers din pia la 40-50 Mii EUR pe an, contul de PR Kika este administrat de curand de agentia GolinHarris Bucuresti. Contactati de catre AdPlayers, oficialii companiei de relatii publice nu au comentat valoarea bugetului pe care il va investi Kika in comunicare. 

Unul dintre cei mai mari jucatori pe piata de retail in domeniul mobilierului si decoratiunilor interioare, contul de media Kika este administrat de Initiative, agentia de media sora din grupul Lowe Romania, iar creatia de agentia de publicitate Draftfcb.

„Traim vremuri interactive, iar acest lucru schimba ordinea, inclusiv a comunicarii. spune Lars Lund, Country Manager, Kika Romania. "Echipa GolinHarris ne-a convins din prima prin maniera creativa si integrata in care a inteles sa aplice acest model de comunicare”.

Potrivit responsabililor de relatii publice, agentia GolinHarris va construi si va implementa strategia de comunicare a companiei austriece, acoperind intreg spectrul de servicii, de la media relations, evenimente speciale cu un nucleu puternic digital extins in offline, pana la consultanta si servicii de comunicare online cu accent pe componenta de consumer engagement.

Echipa GolinHarris care coordoneaza contul kika este formata din Monica Botez – Client Service Director, Raluca Munteanu – PR Manager si Alexandra Branzan – PR Executive.\

Mai mult in Licitatii, Conturi


PUBLICITATE: