OTP Bank lanseaza noul pachet OTP POS: cel mai mic comision din piata, 0,35% pentru tranzactii POS/ e-commerce si administrarea gratuita a terminalului
Joi, 05 Iulie 2018

Potrivit responsabililor de comunicare, intre 2 iulie si 31 august 2018, clientii care achizitioneaza noul pachet OTP POS beneficiaza de cea mai buna oferta din piata: un comision de doar 0,35%, respectiv 0,45% la procesarea tranzactiilor POS/ e-commerce, pe o perioada de sase luni

adplayers.info

OTP Bank Romania anunta o noua oferta promotionala pentru pachetul OTP POS. Conform responsabililor de comunicare, intre 2 iulie si 31 august 2018, clientii care achizitioneaza noul pachet beneficiaza de cea mai buna oferta din piata: un comision de doar 0,35%, respectiv 0,45% la procesarea tranzactiilor POS/ e-commerce, pe o perioada de sase luni.

Pachetul OTP POS este destinat persoanelor juridice si celor din categoria profesiilor liberale., comisionul de procesare a tranzactiilor a fost redus cu 50% in primele 6 luni de utilizare a terminalului OTP POS, ajungand la 0,35% (fata de 0,70% standard) pentru rulaje lunare POS de minimum 10.000 de lei si la 0,45% (de la 0,90% standard) pentru rulaje POS mai mici de 10.000 de lei.

Potrivit bancii, prin intermediul acestui pachet, OTP Bank Romania pune la dispozitia clientilor si alte avantaje precum: instalarea si administrarea gratuita a terminalului POS cu tehnologie „contactless”, abonament OTPdirekt gratuit (Internet Banking, SmartBank, contact center si alerte SMS) pentru un utilizator, comision zero pentru ordinele de plata intrabancare in lei realizate prin OTPdirekt, 10 ordine de plata interbancare gratuite pe luna, in lei, de maximum 50.000 de lei, realizate prin OTPdirekt.

„Pachetul OTP POS vine in intampinarea nevoilor clientilor nostri, oferindu-le servicii menite sa le optimizeze incasarile, sa le faciliteze relatia cu banca, dar si relatia cu proprii clienti. In conditiile in care o buna parte din plati se realizeaza prin intermediul cardului bancar - tendinta ce se mentine puternica in ultimii ani - noi le oferim comerciantilor un pachet integrat, cu servicii eficiente si calitative, din dorinta de a le fi alaturi, in calitate de parteneri”, a declarat Adrian Chichita, Director Carduri, OTP Bank Romania.

Prin pachetul OTP POS, clientii din domeniul comertului electronic pot beneficia de 3 luni de gratuitate la plata abonamentului aferent pachetului OTP POS. Mai mult decat atat, utilizatorii seviciului e-commerce se bucura de asistenta tehnica specializata la configurarea website-urilor si procesarea tranzactiilor prin carduri pe internet, la standardele 3D Secure furnizate de Visa si Mastercard, pentru limitarea riscului de frauda prin card. Decontarea tranzactiilor POS este realizata in termen de o zi lucratoare.

OTP Bank Romania, subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrala si de Est, este un furnizor integrat si auto-finantat de servicii financiare. Cu o abordare definita prin responsabilitate, angajament si profesionalism, OTP Bank Romania intelege nevoile clientilor si contextul actual al pietei si este un partener de incredere in furnizarea de servicii financiare.

OTP Bank este a 9-a cea mai sigura banca din Europa Centrala si de Est in 2017, conform Global Finance. OTP Group ofera servicii universale de inalta calitate pentru aproximativ 15 milioane de clienti in 9 tari, printr-o retea de aproximativ 1.400 de unitati, retea de ATM-uri si servicii electronice avansate. OTP Bank este cel mai mare furnizor de servicii financiare in Ungaria si un jucator foarte important pe piata financiara din Europa Centrala si de Est.

Mai mult in Conturi, PR, Campanii


PUBLICITATE: