"O vena" de ajutor, donarii de sange
Joi, 15 Iunie 2006

O vena de ajutor, donarii de sange

( AdPlayers.ro Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

Agentia de publicitate Brands & Bears „a donat” pentru Ziua Internationala a Donarii de Sange (14 iunie) posterul „Fa un gest impotriva mortii! Doneaza sange”. Brieful a cerut un mesaj simplu, destept si foarte de impact, spun autorii printului.

Dupa putin timp de "framantari creative", sustine Cristina Lambru, Copywriter la Brands & Bears, „s-a ales o abordare indrazneata, deloc telenovelistica ori patetico – imploratoare”, spune ea. Mai mult, s-a incercat evitarea unor vizualuri socante, dramatice, aceasta sarcina revenindu-i lui Andrei Galeata - Art Director la agentia de publicitate.

Astfel, a aparut "Fa un gest impotriva mortii! Doneaza sange!". Creativii sustin ca vizualul este puternic, dinamic si „foarte, foarte explicit iar mesajul final este exact ce ne-am dorit”, adauga ei. „Un mesaj care sa spuna lucrurilor pe nume: doneaza sange si fii unul dintre eroii care inving in lupta cu moartea. Un simplu gest poate aduce cu sine un miracol  - salveaza o viata!”, afirma in final „donatorii” printului.

Alaturi de publicitarii ursi, pe parte de productie s-a implicat cu bucurie si firma Best Print si in final, s-a obtinut rezultatul asteptat: un mesaj simplu, destept si foarte de impact, conchid cei care au dat „o vena” de ajutor creativa Zilei Internationale a Donarii de Sange. 


PUBLICITATE: