O agentie din Romania semneaza campania globala dedicata zilei internationale a iubitorilor de biciclete din intreaga lume. Hogarth Romania (WPP)
Marti, 04 Iunie 2019

 

Credit: Hogarth Romania (WPP)

In Bucuresti, evenimentul principal care sustine comunicarea acestei miscari va avea loc duminica, 9 iunie, la Roaba de Cultura din parcul Herastrau.

AdPlayers.info

O agentie din Romania semneaza campania globala dedicata zilei internationale a iubitorilor de biciclete din intreaga lume. Hogarth Romania (WPP)

Aflat la cea de a doua editie, World Bicycle Day este un eveniment organizat de World Cycling Alliance, reprezentat in Romania prin Asociatia Green Revolution. In acest an, ziua internationala a iubitorilor de biciclete se sarbatoreste pe 3 iunie, iar campania globala de comunicare a fost realizata cu sprijinul echipei Hogarth Romania, parte din Grupul WPP.

Campania de comunicare vorbeste despre bucuria simpla a mersului pe bicicleta, un sentiment care leaga oameni din intreaga lume intr-o comunitate care creste semnificativ, de la an la an. Mediile de comunicare sunt integrate, atat online (site-urile si canalele social media ale World Cycling Alliance si ale partenerilor), cat si offline (evenimente locale, materiale promotionale si spoturi radio).

In Bucuresti, evenimentul principal care sustine comunicarea acestei miscari va avea loc duminica, 9 iunie, la Roaba de Cultura din parcul Herastrau.

“Oricine ne face o vizita la sediu poate vedea o frumoasa parcare de biciclete” spune Anamaria Nicoda, Creative Director Hogarth Romania. „Nici ca se putea o intalnire mai potrivita. Ne simtitm onorati sa facem parte din aceasta miscare si am fost foarte bucurosi ca World Cycling Alliance ne-a oferit sansa de a colabora pentru aceasta campanie. Speram la cat mai multe editii si la o crestere semnificativa a comunitatii iubitorilor de biciclete si in Romania”, a adugat sefa de creatie a agentiei.

In Romania, mersul pe bicicleta ca mijloc de transport alternativ este promovat activ de 10 ani de Asociatia Green Revolution, prin proiecte precum Ivelo.  Conform datelor Asociatiei, peste 1,7 milioane de beneficiari unici ai Ivelo au spus “da” bicicletei pana in acest moment.

“Misiunea noastra este sa promovam mersul pe bicicleta, ca mijloc de transport in beneficiul populatiei din intreaga lume, si sa promovam bicicleta ca un simbol global unificator, accesibil tuturor. Suntem mandri ca Hogarth Romania a acceptat sa ne sustina in acest demers si au conceput intreaga campanie mondiala, astfel incat orice iubitor al mersului pe bicicleta sa poata comunica si promova aceasta miscare”, spune Raluca Fiser, Presedintele World Cycling Alliance si Green Revolution.

Hogarth Romania a fost infiintata in urma cu 8 ani si face parte din Hogarth Worldwide, liderul mondial de Creative Production. Biroul din Romania a fost desemnat, in urma, cu 3 ani centru de excelenta la nivel mondial. Hogarth asigura servicii la cele mai inalte standarde, oferind content de publicitate si marketing pentru clienti internationali, indiferent de mediul de comunicare. Expertiza in productie publicitara asigura produse si servicii de inalta calitate si solutii inteligente pentru orice nevoie de comunicare, venita din diverse colturi al lumii. Operatiunile Hogarth in Romania sunt conduse de Manuela Necula, CEO Ogilvy Group Romania si Hogarth Romania.

World Bicycle Day

Prima editie World Bicycle Day a avut loc in 2018 si a fost organizata de World Cycling Alliance. Initiativa a fost recunoscuta de Natiunile Unite si s-a decis ca fiecare stat membru sa aiba libertatea de a o sarbatori conform specificului local.  Aceasta initiativa incurajeaza statele membre sa acorde o atentie sporita folosirii bicicletei in strategiile lor de dezvoltare. De asemenea, scopul acestei initiative este de a promova mersul pe bicicleta ca o alternativa realista de mijloc de transport, cu beneficii atat pentru starea de bine a populatiei, cat si pentru calitatea aerului in marile orase si pentru accesul la educatie in zonele defavorizate.

Mai mult in Conturi, Campanii, PR


PUBLICITATE: