Noul MagiCAMP.ro a fost dezvoltat pro bono de Zitec
Joi, 11 Aprilie 2019


Credit: Zitec

Proiectul se alatura altor initiative similare ale Zitec, precum dezvoltarea pro bono a site-ului Ministerului Culturii, www.cultura.ro, ca parte a eforturilor de sustinere pe termen lung a tehnologizarii institutiilor publice, dar si in alte domenii cum sunt site-urile sau platformele online Fotogeografica.ro, Alpinet.org, Alegeri.tv, AlexGavan.ro, Florinsimion.com,  cei1024.ro sau respectpentrumedici.ro

AdPlayers. info

Zitec, lider pe piata de IT din Romania, specializat in dezvoltarea de solutii, servicii si produse tehnologice personalizate, a dezvoltat pro bono noul site MagiCAMP.ro, pentru accesibilitate crescuta, noi functionalitati si siguranta sporita. 

Principalele obiective ale noului website au fost dezvoltarea unei sectiuni de donatii online, simplificarea interfetei de administrare astfel incat membrii echipei MagiCAMP sa poata administra cu usurinta continutul, instruirea echipei in utilizarea acestei platforme, precum si adaptarea continutului pentru dispozitivele mobile.


Credit: MagiCAMP.ro

Potrivit autorilor proiectului, pagina web este acum mai sigura si mai rapida, fiind gazduita cu sprijinul Zitec in Google Cloud. Echipa Zitec dedicata MagiCAMP a inclus un project manager, designeri, programatori si specialisti quality assurance. 

”Suntem o echipa specializata in tehnologie, dar foarte motivata de initiativele civice si non profit de care societatea noastra are atat de multa nevoie. Suntem mandri ca am putut contribui in misiunea MagiCAMP si speram ca eforturile si expertiza noastra sa ii ajute pe termen cat mai lung”, a declarat Alexandru Lapusan, CEO Zitec.

„Alegerea de a colabora cu Zitec a fost una naturala pentru ca echipa producatorului IT este profesionista si are un spirit autentic de implicare sociala. Suntem foarte bucurosi ca prin implicarea Zitec, site-ul MagiCAMP.ro este acum mai rapid, mai functional si mai simplu de folosit de catre echipa noastra”, a declarat Vlad Voiculescu, membru fondator MagiCAMP.

ZITEC nu este la prima implicare pro bono in comunitate. Proiectul se alatura altor initiative similare ale companiei, precum dezvoltarea pro bono a site-ului Ministerului Culturii, www.cultura.ro, ca parte a eforturilor de sustinere pe termen lung a tehnologizarii institutiilor publice, dar si in alte domenii cum sunt site-urile sau platformele online Fotogeografica.ro, Alpinet.org, Alegeri.tv, AlexGavan.ro, Florinsimion.com,  cei1024.ro sau respectpentrumedici.ro

Lider pe piata IT din Romania, cu birouri in Bucuresti si Brasov, Zitec este specializata in dezvoltarea de solutii de afaceri, servicii si produse tehnologice personalizate, precum si servicii de digital marketing. 

Una dintre putinele companii romanesti certificata Microsoft ISV Gold, Microsoft Cloud Gold, Amazon AWS Technology Partner si Google Cloud, in ultimul an Zitec s-a clasat in Top 3 al celor mai apreciati angajatori din Romania, conform site-ului undelucram.ro si in “Topul companiilor din IT pentru care sa lucrezi” realizat de Revista BIZ. 

In 2018, serviciile livrate de Zitec clientului „PPT Preturi Pentru Tine” i-au adus acestuia premiul ”Client of the Year”, iar pentru serviciile de digital marketing, compania a fost nominalizata in topul agentiilor de digital din Romania conform Forbes, in timp ce campania de donare de sange la birou lansata de Zitec la nivel national - #cei1024 - a fost premiata cu “Cel mai bun proiect intern de CSR” la Gala Oameni pentru Oameni 2017, “CSR Initiative of the Year” la Romanian Outsourcing & Shared Services Awards si “CSR Program of the Year” la Galele ANIS din 2018 si 2019.

Asociatia MagiCAMP a inceput ca o tabara pentru copiii cu afectiuni grave de sanatate, carora boala le-a furat copilaria. Intre timp, MagiCAMP a ajuns sa gazduiasca in tabere peste 500 de copii si a devenit o retea a solidaritatii.

Prin cele 11 refugii MagicHOME, asociatia a oferit cazare gratuita pentru peste 600 de familii ale copiilor cu afectiuni oncologice. MagicBOX este un colet cu ajutoare care pleaca lunar catre peste 130 de copii aflati in situatii dificile. Iar Centrul de Consiliere si Sprijin din cadrul MagiCAMP ofera suport psihologic copiilor diagnosticati cu cancer, parintilor si fratilor acestora.

Mai mult despre Zitec

Mai mult in Digital, Interactive, Responsabilitate Sociala, CSR, PR


PUBLICITATE: