Noua directie "Spune Da". Campanie Danonino integrata si strategie de comunicare nisata.
Vineri, 06 Mai 2016


spot tv: Danonino, Spune DA

Sustinuta prin
spot TV, concursuri radio, activari in-store si evenimente dedicate parintilor, la implementarea campaniei Danonino „Spune Da” a participat o echipa multidisciplinara care a reunit specialisti Danone, Syscom Digital, IMAGE PR, Parenting ADS si in-store Avangraphics.

adplayers. Iulian Toma

Danonino vine cu o noua pozitionare si directie de comunicare a brandului, invitand toti parintii sa spuna DA autonomiei copilului lor si sa le ofere o alimentatie sanatoasa.

Noua directie de comunicare vine in urma unui studiu national Danonino care evidentiaza ca majoritatea parintilor din Romania asociaza autonomia copiilor cu ideea de control, de mediu si alegeri supravegheate de ei.

Cercetarea a fost realizata de Cult Market Research in perioada 1-14 aprilie 2016, pe un esantion de parinti reprezentativ la nivel national (413 parinti din mediul urban, jumatate mame si jumatate tati, cu copii cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani).

,,Noua pozitionare Danonino vine sa inglobeze si sa defineasca sub un mesaj-umbrela identitatea brandului si tot ceea ce ne dorim sa le transmitem parintilor din toata lumea: sa avem incredere in noi ca parinti si sa ne sustinem copiii sa se transforme in adulti independenti, sa ii ghidam sa faca propriile alegeri. Legatura dintre produs si noua directie de brand sta in fundamentul unei cresteri armonioase a copiilor care are la baza atat o alimentatie echilibrata, cat si o educatie autonoma” declara Anca Miron, Senior Brand Manager Kids Danone.

Prin noua directie strategica rezultata in urma cercetarilor, Danonino va incuraja pe tot parcursul anului parintii sa creasca copii independenti, care au incredere in sine si va accentua cat de important este sa isi lase copiii sa faca propriile alegeri printr-o campanie integrata de comunicare.

Campanie integrata si strategie de comunicare nisata

Sustinuta prin spot TV, concursuri radio, activari in-store, potrivit autorilor, campania mai cuprinde evenimente dedicate parintilor, proiecte speciale in parteneriat cu comunitatile online de mamici, o serie de actiuni in social media si activitati de relatii publice – printre care o componenta ampla de comunicare cu specialistii si liderii de opinie in zona de parenting si nutritie pentru copii.

Primul eveniment dedicat campaniei, "Spune DA – Invata cum sa cresti un copil autonom", a avut loc pe 19 aprilie si a fost realizat in parteneriat cu Parenting ADS si Desprecopii.com. In cadrul proiectului, peste 10.000 de persoane care au urmarit live evenimentul si aproximativ 200 de parinti si reprezentanti mass media participanti au aflat cum pot creste un copil autonom de la Otilia Matelers – Expert in Parenting, Crina Coliban - Specialist in nutritia copiilor mofturosi si Dan Cruceru – Blogger taticool.eu.

Implementarea campaniei Danonino SPUNE DA a fost posibila cu o echipa multidisciplinara care a reunit specialisti de marketing si comunicare din partea Danone: Simona Meitoiu -Junior Brand Activation Manager Danonino, Anca Miron - Senior Brand Manager Kids Danone, Ana Maria Zota - Shopper Activation Manager, a agentiei de digital Syscom Digital (Andreea Bozoi - Digital Coordinator), cea de relatii publice si comunicare IMAGE PR - Ruxandra Popescu, Account Executive.

In cadrul proiectului media a fost asigurata de Parenting ADS – hub digital media nisat pe piata de parenting: Adelina Dondorici - Managing Partner, Parenting Ads, Daniela Dumitrescu – Account Manager, Parenting ADS. De creatie si in-store s-a ocupat Avangraphics.

Toate informatiile despre campanie sunti integrate in platforma online www.danonino.ro/spuneda/ si pe pagina de Facebook Danonino Romania.

Mai mult despre Image PR

Mai mult in
Conturi


PUBLICITATE: