Noua campanie Hornbach "E randul tau!" semnata de Heimat Germania si derulata local de Mediaplus Intelligence (TV, online) si Kepi (outdoor)
Miercuri, 18 Octombrie 2017

Credit: Hornbach / PR ; Total PR

Comunicarea Hornbach „E rȃndul tau!” se va desfasura ȋn Romȃnia pe posturile de televiziune nationale, outdoor si online, de la jumatatea lunii octombrie si pȃna la sfȃrsitul anului.

adplayers. Iulian Toma

Hornbach "E randul tau!" - Casa

Noua campanie Hornbach E randul tau! este semnata de Heimat Germania si agentiile locale Mediaplus Intelligence (TV, online) si Kepi (outdoor), au afirmat pentru adplayers responsabilii de relatii publice si comunicare de la Total PR.

Campania ȋi ȋndeamna pe mesterii amatori sa ȋsi demareze propriile proiecte si sa faca aceleasi lucruri pe care le fac specialistii. Comunicarea Hornbach „E rȃndul tau!” se va desfasura ȋn Romȃnia pe posturile de televiziune nationale, outdoor si online, de la jumatatea lunii octombrie si pȃna la sfȃrsitul anului.

„Știm ca de multe ori cel mai greu este sa faci primul pas. Ȋnsa, odata ce ai ȋnceput, lucrurile merg de la sine. Prin aceasta campanie, noi ȋncercam sa ne motivam clientii si sa le demonstram ca un proiect de bricolaj nu este atȃt de dificil precum ȋsi imagineaza. Totodata, le aratam cum se face, organizam periodic expozitii si demonstratii, iar consilierii nostri le stau la dispozitie cu toate informatiile de care au nevoie”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General Hornbach Romania.

Noul concept prezinta povesti privind crearea unor lucrari de bricolaj complet diferite, facand astfel referire la numeroase modele si proiecte inspirationale. Atȃt spoturile, cȃt si materialele offline au un mesaj foarte concret cu referire directa la clientul Hornbach.

Motto-ul „E rȃndul tau!” este amplificat vizual prin predarea din mana in mana a unei unelte, iar imaginile de campanie arata proiectele respective - precum „Amenajarea baii”, „Construirea casei” si „Amenajarea peretilor”- in plina creatie, fiind menite sa starneasca imaginatia privitorului de a se gandi si la propriile proiecte.

Noile spoturi Hornbach pot fi urmarite accesand canalul propriu youtube si site-ul Hornbach


Hornbach "E randul tau!" - Camera


Hornbach "E randul tau!" - Baia

Mai mult despre Heimat GermaniaKepi Consult

Mai mult in Conturi, Campanii,













PUBLICITATE: