,,Ne place sa ne ascultam clientii. Dupa cea mai recenta interactiune, am aflat ca 50% nu au fost in vacanta in afara tarii" Andreas Elsner, Telekom. Vouchere Blue Air si telefoane Samsung in promotie
Luni, 24 Iunie 2019

 

Credit: Telekom Romania / Youtube

„Ne place sa ne ascultam clientii. Dupa cea mai recenta interactiune, am aflat ca 50% nu au fost niciodata in vacanta in afara tarii” motiveaza Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidential, Telekom Romania, initiativa voucherelor oferite in promotia de vara

AdPlayers info

Telekom Romania anunta o noua oferta de vara concentrata pe experienta clientilor, pornind de la inspiratie, surpriza si mobilitate. Potrivit reprezentantilor companiei, noua promotie de vara Telekom introduce parteneriatul cu Blue Air, care raspunde cerintelor si asteptarilor clientilor pentru calatorii si comunicare.

In perioada 21 iunie - 31 iulie 2019, noua promotie le aduce tuturor clientilor eligibili Telekom, la planurile tarifare incepand cu Mobil 6 si prin achizitionarea oricarui dispozitiv Samsung, in rate, un voucher cu o reducere de 100 euro la zborurile Blue Air.

"La Telekom, cand dezvoltam noile oferte, ne concentram foarte mult pe experienta pe care urmeaza sa o oferim clientilor. Scopul nostru principal este remodelarea pietei de telecomunicatii din Romania, oferind cele mai bune servicii in concordanta cu cele mai bune oferte. Aceasta mentalitate ne motiveaza sa continuam sa cream oferte surprinzatoare", a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidential, Telekom Romania.

„Astfel, impreuna cu partenerul nostru Blue Air, devenim mai creativi si mai responsabili in promisiunea de a le oferi clientilor si mai multe beneficii la costuri accesibile, prin noua promotie de vara. Clientii Telekom primesc vara aceasta vouchere Blue Air cu reducere de 100 euro si pot calatori, astfel, in locuri minunate, unde pot avea experiente unice. In plus, cu unul dintre telefoanele Samsung incluse in promotie, clientii nostri vor avea kit-ul perfect pentru vacanta de vara", a conchis Andreas Elsner.

"Conectarea oamenilor la ceea ce este important in viata lor - familie, prieteni, oportunitati de afaceri si noi destinatii - este motorul care propulseaza Blue Air. Calatoria este o experienta valoroasa pentru toata lumea, deoarece explorarea unor locuri noi creeaza amintiri si oportunitati nepretuite. Deoarece avem un obiectiv comun, de a conecta oameni si culturi din tari diferite, in aceasta vara, Blue Air face echipa cu Telekom Romania. Suntem incantati sa inspiram clientii companiei Telekom in alegerea urmatoarelor aventuri in Europa si ne invitam pasagerii sa isi ocupe locurile, sa se relaxeze si sa se bucure de zbor", a declarat Carsten Schaeffer, Director Executiv Comercial, Blue Air.

La achizitionarea noii oferte de mobil si telefoane de la Telekom Romania, clientii pot beneficia de bonusul Net 4G Nelimitat, minute nationale si SMS-uri nelimitate, telefoane Samsung in rate, cu avans 0, plus voucherul cu reducere de 100 euro pentru orice destinatie Blue Air. Clientii pot alege oricare dintre dispozitivele Samsung cu preturi atractive, in rate de la 6 euro / luna si 0 avans. De exemplu, Samsung Galaxy A10, la 6 euro / luna, Samsung Galaxy A40, la 9 euro / luna sau Samsung Galaxy A50, 12 euro / luna.

Clientii pot intra in posesia voucherului Blue Air in aplicatia MyAccount, accesand www.telekom.ro. Voucherul poate fi utilizat pentru rezervari pe site-ul Blue Air oricand inainte de data de 30 noiembrie 2019. Acesta poate fi folosit la achizitionarea biletelor la toate zborurile regulate Blue Air, perioada de calatorie fiind valabila pana in data de 28 martie 2020.

Mai multe informatii, termenii si conditiile promotiei sunt disponibile pe site-ul telekom.ro.

Promotia este valabila la incheierea unui contract pe 2 ani, de catre clientii eligibili.

Potrivit reprezentantilor de relatii publice, de la lansarea in octombrie 2017 a ofertelor Net 4G Nelimitat, 74% dintre clientii Telekom de servicii pe baza de abonament au net 4G nelimitat, iar numarul lor este in crestere. In plus, clientii serviciilor Nelimitat consuma de 5 ori mai mult trafic de date 4G si, conform unor studii interne, acestia sunt cei mai loiali si mai multumiti clienti cu serviciile Telekom.

In perioada ianuarie-aprilie 2019, vanzarile abonamentelor cu servicii Nelimitat, impreuna cu un telefon achizitionat in rate, au crescut cu 31% fata de aceeasi perioada a anului trecut.


Mai multe despre motivatiile campaniei de vara Telekom Romania, spune Andreas Elsner pe Youtube aici


Mai mult in Conturi, Campanii, Promotii

 


PUBLICITATE: