Marele premiu "Promotia cu de toate" PROFI, un VW New Beetle, face fericit un castigator de 66 de ani
Marti, 05 Septembrie 2017

Marele premiu al campaniei Promotia cu de toate PROFI, un autoturism VW New Beetle, a facut fericit un castigator de 66 de ani. Credit: Profi PR

Marele premiu al campaniei ,,Promotia cu de toate” prin care PROFI a sarbatorit cresterea retelei la 600 de magazine, a facut fericit cu marele premiu Volkswagen Beetle un castigator in varsta de 66 de ani, Lingurar Arghir, din comuna Recea-Cristur, judetul Cluj

adplayers.info

Marele premiu al campaniei ,,Promotia cu de toate” prin care PROFI a sarbatorit cresterea retelei la 600 de magazine, a facut fericit cu marele premiu Volkswagen Beetle un castigator in varsta de 66 de ani, Lingurar Arghir, din comuna Recea-Cristur, judetul Cluj, anunta responsabilii de comunicare ai lantgului de magazine.

In perioada 17 iulie-20 august, alti 599 de clienti au castigat premii diverse si trasnite, printre care un purcelus de lapte, ponei, zbor cu balonul pentru iubitorii inaltimilor sau chiar o excursie in Maramures pentru pasionatii de sarmale.

,,Este o bucurie neasteptata. Eram la cumparaturi la PROFI, la Panticeu, si am scanat bonul la infochioscul de acolo. Am ales masina ca premiu si am vazut mesajul Felicitari!! Ai ales sa castigi o masina. Sotia ma astepta in afara magazinului si, ca si mine, a crezut ca este o gluma, ca am castigat o jucarie mica. Inca sunt uluit chiar si acum, cand vad masina in fata ochilor, este noua si este a mea. Nu am castigat niciodata vreun premiu, iar acum PROFI ne-a adus o foarte mare bucurie in familie!”, a declarat castigatorul.

Adriana Tudose, sefa magazinului bucurestean PROFI din calea Vacaresti, i-a inmanat cheile domnului Lingurar, sosit sa-si ridice premiul insotit de Catalin, nepotul caruia ii va face cadou masina dupa ce acesta isi va lua examenul de bacalaureat; astfel, o bucurie va duce catre o alta!

Cu magazine in 337 de localitati si o echipa de aproape 12.000 de oameni, PROFI este reteaua de retail modern cu una din cele mai mari extinderi geografice din Romania.

Mai mult in Conturi, Promotii, Campanii Promotionale, 


PUBLICITATE: