Lowe & Partners lanseaza divizia digitala eLowe
Luni, 21 Ianuarie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Lowe isi completeaza, incepand cu ianuarie 2008, oferta de servicii creative prin infiintarea diviziei e Lowe, specializata in dezvoltarea de solutii integrate de comunicare in spatii alternative. Potrivit agentiei, obiectivul principal al e Lowe este acela de a pune bazele unui nou mod de lucru, devotat inventivitatii si neconventionalului.

 

Divizia e Lowe a agentiei de publicitate Lowe & Partners va fi condusa de Cristian Pantazi. „Cred ca piata romaneasca de advertising ar trebui sa se alarmeze putin in ceea ce priveste digitalul. Cine nu prinde trenul in maxim un an poate sa isi inchida gara”, Cristian Pantazi - e Thinker, Head of eLowe

 

„Prin aceasta oferta de servicii integrate, incercam sa cream complementaritati si simbioze de maxim impact”, spune Oana Cociasu, Deputy Managing Director Lowe. „Vrem sa le oferim clientilor nostri solutii alternative cu un consum eficient de resurse. Totodata, ne propunem sa targetam un numar cat mai mare de publicuri simultan; venim cu solutii surprinzatoare, proiecte haioase, relaxate si, mai presus de toate, cu diversitate”.

 

Gama de mijloace de comunicare din portofoliul e Lowe contine de la site-uri sau presa traditionala, la alternative de ultima generatie: sms, mms, platforme web, comunitati virtuale.


PUBLICITATE: