Kellogg sprijina nasterea copiilor. Angajatele companiei sau angajatii ai caror partenere urmeaza tratamente de fertilitate primesc zile libere platite
Luni, 18 Aprilie 2022

 


Credit. Kellogg Romania 

De asemenea, in cazul in care o membra a echipei sufera o pierdere de sarcina, compania ofera doua saptamani de concediu platit, fara sa fie nevoie de prezentarea unui certificat medical.

AdPlayers. info

Angajatele Kellogg sau angajatii ai caror partenere de viata urmeaza un tratament pentru fertilitate au la dispozitie cate cinci zile de concediu platit, de trei ori pe an, pe langa cele trei zile libere garantate prin Codul Muncii, anunta compania.

Strategia de resurse umane a companiei pretuieste, in primul rand, oamenii, pentru care a construit un mediu de lucru in care acestia se simt respectati si protejati. Un pilon important al acestei strategii il reprezinta recunoasterea si adresarea unor probleme medicale si emotionale delicate care pot aparea in viata oricarei persoane.

De asemenea, in cazul in care o membra a echipei sufera o pierdere de sarcina, compania ofera doua saptamani de concediu platit, fara sa fie nevoie de prezentarea unui certificat medical.

Pe de alta parte, angajatele care prezinta simtome suparatoare ale menopauzei pot apela la acest program, pentru a beneficia de zile libere platite, in baza documentatiei medicale, cu scopul recuperarii rapide a starii de bine si de echilibru.

Masurile de incluziune sociala adoptate de Kellogg Romania reconfirma angajamentul companiei de a pune oamenii pe primul loc, fiind un model de abordare moderna si empatica a problemelor personale a caror ignorare pot afecta negativ angajatii, din punct de vedere fizic si emotional.

Lider pe piata mondiala de cereal, compania americana Kellogg activeaza in peste 180 de tari din 6 continente si are peste 30.000 de angajati. Centrul European de Servicii Globale de Business (GBS) din Bucuresti a fost deschis in 2014, gazduind departamente operationale care coordoneaza procese precum HR, Financiar sau Supply Chain pentru partenerii de business Kellogg din peste 20 de tari europene.

Mai mult in Business, Campanii


PUBLICITATE: