Itsy Bitsy FM asculta GMP
Miercuri, 22 Noiembrie 2006

(AdPlayers.ro , Irina Toma )

Itsy Bitsy FM trage un semnal de alarma cu privire la expunerea copiilor la exemple negative, “de la scene de violenta, la reclame la produse nesanatoase sau personaje „rele” care vin sa-i rapeasca daca nu sunt cuminti”, anunta autorii celei mai recente campanii pentru postul de radio, de la agentia de publicitate GMP .

„Trebuie sa alegem cu grija mesajele la care ne expunem copiii”, spune Nadia Tataru (foto), General Manager Itsy Bitsy FM . „Ei sunt la varsta la care asimileaza informatii, la care incep sa-si faca o imagine despre lumea inconjuratoare si este responsabilitatea noastra sa le oferim imaginea corecta. Itsy Bitsy FM ajuta parintii sa-si creasca copiii sanatos”, este de parere sefa postului de radio.

Sub titlul “Apara inocenta copilului tau”, postul de radio lanseaza o campanie educationala care ii indeamna pe parinti si bunici sa fie atenti la mesajele ce ajung la copiii lor, deoarece „Copiii fac ce vad”. Potrivit autorilor campaniei, studiile arata ca in primii ani ai vietii, expunerea la astfel de mesaje influenteaza copiii, care au tendita sa imite ceea ce vad.

“Mesajul este transmis printr-un vizual surprinzator”, spun autorii campaniei, de la GMP - „o papusa legata la ochi, amenintata de niste soldatei de plumb”. Conform oficialilor agentiei de publicitate condusa de Felix Tataru, promovarea campaniei se deruleaza in perioada noiembrie-decembrie, prin intermediul machetelor de presa din revistele pentru copii si pentru parinti si prin panotaj stradal. 

Autorii

Pe langa Nadia Tataru, General Manager la Itsy Bitsy FM, echipa GMP implicata in acest proiect este formata din Mirela Angelescu - Client Service Director, Ramona Sima - Group Account Director, Daniela Nedelschi - Art Director si Ioana Munteanu - Copywriter.

AdPlayersFile Itsy Bitsy FM

Potrivit postului de radio, Itsy Bitsy FM ( www.itsybitsy.ro ) se adreseaza copiilor intre 3 si 10 ani, dar si parintilor sau bunicilor si deocamdata este receptionat numai in Bucuresti, pe 99,3 FM sau online.

„Singurul post de radio din Romania dedicat copiilor si parintilor”, oficialii Itsy Bitsy FM mai afirma ca postul reprezinta cel mai tare loc de joaca pentru copii, iar pentru parinti reprezinta un mediu sanatos pentru copiii lor.

In esenta, spun ei, radio Itsy Bitsy este un mijloc de educatie alternativa in care emisiunile postului, bazate pe multa interactivitate, au fost gandite pentru a urmari o zi obisnuita din viata unui copil, cu toate momentele ei.


PUBLICITATE: