Intreg spectrul de furnizori al industriei de ambalaje pentru Europa de Sud-Est, la PACK SHOW 2019
Joi, 16 Mai 2019



Credit: PackShow.ro / Euroexpo  

Spectrul larg de produse expuse intr-un singur loc vine la pachet cu o gama variata de tehnologii inovatoare de ambalare si ambalaje inteligente pentru toate industriile reprezentate in cele 5 zile de expozitie, cu o atentie speciala tehnicilor de ambalare si ambalajelor din industriile farma si cosmetica, pe langa cele destinate industriei alimentare si a bauturilor

AdPlayers. info

Pack Show 2019 continua traditia ultimilor ani si aduce sub acelasi acoperis intregul lant valoric al industriei de ambalaje, de la producatori, pana la furnizori si clientul final, anunta organizatorii evenimentului. 

Organizata de Euroexpo Fairs in parteneriat cu Romexpo, expozitia de packaging pentru Europa de Sud-Est Pack Show 2019 va avea loc intre 31 octombrie si 3 noiembrie in pavilionul central din centrul expozitional Romexpo Bucuresti si se adreseaza atat jucatorilor internationali cat si celor locali din industria de ambalaje. 

Potrivit reprezentantilor de comunicare, spre deosebire de editiile anterioare, expozitia din acest an se desfasoara in paralel cu alte trei targuri de mare anvergura: INDAGRA, INDAGRA FOOD & CARNEXPO, EXPO DRINK, astfel incat vizitatorii vor avea ocazia unica sa intalneasca in acelasi loc cele mai bune solutii pentru nevoile si provocarile pietei competitive de astazi.  

Spectrul larg de produse expuse intr-un singur loc vine la pachet cu o gama variata de tehnologii inovatoare de ambalare si ambalaje inteligente pentru toate industriile reprezentate in cele 5 zile de expozitie. 

Anul acesta, Pack Show acorda o atentie speciala tehnicilor de ambalare si ambalajelor din industriile farma si cosmetica, pe langa cele destinate industriei alimentare si a bauturilor. Mai multe detalii pentru informatii si inscrieri, pe website-ul evenimentului packshow.ro 



Mai mult in Eveniment, Targuri si Expozitii


PUBLICITATE: