Incasari cu bataie in milionul de dolari pe weekendul de lansare in Romania pentru Razbunatorii
Vineri, 04 Mai 2018
 

Credit: Forum Film PR / RAN Events

“Razbunatorii: Razboiul Infinitului” – povestea ce marcheaza 10 ani de Marvel – a inregistrat incasari record si in Romania, in weekendul de lansare: aproape 3,162,752 RON (peste 819,450 dolari)

adplayers. info

Incasari cu bataie in milionul de dolari pe weekendul de lansare Razbunatorii in Romania. “Razbunatorii: Razboiul Infinitului” – filmul fenomen al momentului, povestea ce marcheaza 10 ani de Marvel – a inregistrat incasari record si in Romania, in weekendul de lansare: aproape 3,162,752 RON (peste 819,450 dolari).

Pelicula in care se reunesc toti super-eroii preferati pentru a lupta impotriva lui Thanos, a devenit filmul cu cele mai mari incasari din 2018 in Romania, in weekendul de lansare si cea mai buna lansare Marvel, potrviti responsabililor de comunicare ai noii aparitii cinematografice.

Unul dintre cele mai spectaculoase filme ale anului, ”Avengers: Infinity War” a intrat in cinematografele din Romania in luna mai si este al treilea episod din saga, care a inceput cu ”The Avengers” (2012) si a continuat cu ”Avengers: Age of Ultron” (2015), in 2019 urmand sa fie lansat si al patrulea episod. Primele doua filme din serie se numara printre cele zece filme cu cele mai mari incasari din istorie pe plan international cu 1.520 de miliarde, respectiv 1.405 de miliarde de dolari.



Noul film din serie e clar un must see, in cele 3 ore fiind concentrate zece ani de bockbustere Marvel. Numai trailerul filmului a strans in noua ore de la postarea pe contul de Facebook al Marvel Studios peste 37 de milioane de vizualizari, pentru pelicula care ii reuneste pe toti supereroii din productiile cinematografice seriei Marvel, unde Iron Man, Thor, Hulk sau Captain America, alaturi de gardienii galaxiei (in frunte cu Chris Pratt si Zoe Saldana), il infrunta pe temutul Thanos, interpretat de Josh Brolin.

Promovarea filmului in Romania a avut si un interesant mix de comunicare. De la  Pop-quiz cu vedete si influentatori care au dat o „batalie” pe viata si pe moarte despre universul Marvel, la articole, stiri si interviuri despre noutatea cinematografica, lansarea filmului „Razbunatorii: Razboiul Infinitului.” a mai cuprins o avanpremiera dedicata presei si influentatorilor, dar si o aparitie surpriza la premiera de la IMAX Cinema City din Bucuresti.

Andreea Zidaru, Director General  Forum Film Romania, despre contextul si noua aparitie cinematografica: „In acest an sarbatorim 10 ani de povesti fantastice, pline de adrenalina si aventuri alaturi de eroii preferati din Universul Marvel. De la Omul de Otel lansat in 2008, Universul Cinematografic Marvel a evoluat incredibil, intergalactic si transdimensional, adaugand personaje memorabile, povesti incredibile, supereroi cu fani in toata lumea. Iar cand vorbim de cel mai asteptat film al momentului e clar ca exigentele privind promovarea si comunicarea sunt la standarde foarte ridicate. Eforturile de distributie si promovare sunt dublate si de emotiile privind reactiile spectatorilor. Publicul, inclusiv cel roman, este din ce in ce mai pretentios si nu e deloc usor sa vii cu ceva nou si surprinzator, iar scenaristii si regizorii duc o adevarata batalie pentru idei, originalitate, calitate si unicitate. Ca adevaratii eroi din universul Marvel si noi ne-am unit fortele cu partenerii nostri sa facem o lansare de neuitat a noului film in Romania, unde credem ca va aduna foarte multi iubitori de filme Marvel in cinematografe! Iar sosirea actorului Sebastian Stan inainte de inceperea proiectiei filmului „Avengers: Infinity War” a uimit si a surprins cei peste 300 de spectatori din sala IMAX Cinema City”.

Lente a fost locul unde s-au confruntat patru echipe puternice formate din vedete si influenceri care au primit la foc continuu 50 de intrebari fulger despre universul Marvel. Sub numele sugestive de “Avengers team”, “Guardian Galaxy Team”, “Wakanda Team” si “Villains”, cele patru forte s-au ciocnit in intrebari si raspunsuri, iar Andreea Remetan de la Virgin Radio, MC-ul serii, cu greu a putut stapani orgoliile si energia jucatorilor. Confruntarea a respirat din plin dinamism, viteza, forta, neprevazut, tensiune si nervi. Au existat si momente de panica maxima, cand nicio echipa nu reusea sa gaseasca raspunsurile potrivite la intrebari de genul “Ce mananca la micul dejun Razboinicul Iernii. Gem sau pateu?”

„Momentul quiz-ului a fost foarte intens, mintile brici, spiritele incinse, concurentii numai ochi si urechi, fiecare secunda putea face diferenta intre castigatori si perdanti. Chiar daca n-am participat, am resimtit din plin presiunea super eroilor si disperarea de a nu gresi, exact ca in noul film din seria Avengers”, a declarat Andreea Remetan, realizator de emisiuni la Virgin Radio si MC-ul evenimentului.

Fanii seriei “Avengers” care si-au luat bilete la proiectia  de la sala  IMAX Cinema City din Bucuresti au avut parte duminica si de o surpriza de proportii. Inainte de inceperea filmului a aparut neanuntat in sala nimeni altul decat actorul de origine romana Sebastian Stan care joaca rolul lui Bucky, cel mai bun prieten al lui Captain America.

„Nu e deloc usor sa promovezi un film despre care se vehiculeaza inca inainte de aparitie cuvinte ca mega productie, spectaculos, colosal, uimitor etc. Planul nostru a fost sa comunicam in ritmul alert al iubitorului de filme. Am dezvoltat un continut atractiv, cu o infuzie de tehnologie atat pentru media, cat si pentru social media,  am colaborat cu bloggeri si influentatori pentru amplificarea mesajelor cheie ale filmului, ne-am bucurat de participarea fanilor Marvel din presa si din social media la o activare aparte, am exploatat oportunitatile media si ne-am asigurat ca la avanpremiera filmului vom avea prezente persoanele cheie ale momentului.” a declarat Raluca Zamfir, Manager Partner RAN Events.

Mai mult despre RAN Events

Mai mult in Conturi, PR, Entertainment, 

 

 


PUBLICITATE: