Imperial, Foaaaarte tare cu Brandstalk
Vineri, 06 Aprilie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Agentia Brandstalk a realizat noul spot TV pentru Vodca Imperial sub sloganul “Foaaaarte tare”, deschizand astfel drumul, anunta autorii campaniei, spre un teritoriu nou in comunicarea de brand a marcii: umorul.

Potrivit Brandstalk, spotul incearca sa se ancoreze intr-un umor real venit din spiritul inovativ al romanilor, care stiu sa se distreze si sa se simta bine, si creeaza o legatura extrem de puternica cu consumatorul final.

Sloganul in sine, adauga reprezeantantii agentiei, este o expresie extrem de populara, care in mod uzual se foloseste numai cand auzi sau vezi ceva nou, nemaiintalnit, avand darul sa te surprinda si sa te faca sa zambesti, mai spun ei. Scenariul se bazeaza pe combinatia intre prietenie, respect si invidie alba (pozitiva) - o atitudine cu predilectie “romaneasca”.

„Foaaarte tare este mai mult decat un slogan. Este esenta unui teritoriu intreg de comunicare, foarte bogat in exemple si practic inepuizabil.”, a declarat Sorin Predescu, Director de  Creatie Brandstalk.

„Asocierea unei caracteristici importante a produsului (taria) cu aceasta expresie se face in mod firesc, iar vodca Imperial isi asuma un teritoriu de comunicare extrem de puternic, ancorat in sufletul consumatorilor. Vrem ca lumea sa spuna despre noi: Vodca Imperial? Foaaarte tare!” e explicat Predescu.

Departe de ideea de a concepe eroi, creativii de la Brandstalk spun ca au urmarit ca personajele lor sa fie cat mai aproape de oamenii obisnuiti. Chiar daca la filmari a plouat, intregul spot a fost filmat in aproximativ 6 ore, sustin autorii, iar produsul final a redat o imagine foarte luminoasa, insorita, multumita unei echipe performante de postproductie, adauga ei.

AdPlayersFile

Brandstalk

Membra a grupului de marketing si comunicare The Group, agentia Brandstalk a fost infiintata in anul 2005. Potrivit oficialilor comapniei, agentia a inregistrat anul trecut o crestere a cifrei de afaceri cu 55% fata de anul precedent si a castigat conturi importante, ajungand sa detina in prezent un portofoliu semnificativ de clienti locali si internationali. Brandstalk s-a numarat printre agentiile finaliste in cadrul Effie Awards 2007, sectiunea servicii financiare

...

AdFile

Brand: Vodca Imperial:

Agentie: Brandstalk

Sorin Predescu: Director de Creatie/ Copywriter

Alexandru Done: Art Director/ Copywriter

Olivia Georgescu: Account Manager

Bobo Barbulescu - Regizor

Viorel Sergovici - DOP

Sunet: Art Music

Casa de productie: Innovaty Production


PUBLICITATE: