Ianis Hagi joaca pentru Lay's de la PepsiCo alaturi de Lionel Messi (FC Barcelona) si Paul Pogba (Manchester United)
Luni, 26 Aprilie 2021

 

Desi nu a filmat pe acelasi platou cu cei doi, integrarea lui Ianis Hagi in reclama s-a facut cu sprijinul echipei PepsiCo din Romania. Prezenta internationalului roman in noua reclama a fost remarcata si de publicatia britanica Daily Record, care considera ca arata statutul pe care Ianis il are in Romania.

AdPlayers.info

Ianis Hagi este prezent intr-o reclama alaturi de staruri ale fotbalului mondial pre-cum Lionel Messi si Paul Pogba.

Internationalul roman are un contract de imagine cu compania PepsiCo si apare astfel in cea mai recenta reclama a brandului Lay's. In aceasta reclama sunt prezenti si fotbalistul formatiei FC Barcelona, Lionel Messi, dar si mijlocasul echipei Manchester United, Paul Pogba.

Desi nu a filmat pe acelasi platou cu cei doi, integrarea lui Ianis Hagi in reclama s-a facut cu sprijinul echipei PepsiCo din Romania. Prezenta internationalului roman in noua reclama a fost remarcata si de publicatia britanica Daily Record, care considera ca arata statutul pe care Ianis il are in Romania.

"Statutul de celebritate al lui Ianis creste in Romania. Mijlocasul este un nume urias in tara natala si face parte dintr-o campanie publicitara alaturi de doi titani ai fotbalului. Aceasta reclama ne arata cat de mare este Ianis Hagi in Romania", au scris cei de la Daily Record.

Primul gol la nationala Romaniei

Prezenta in cea mai recenta creatie Lay s vine intr-un moment bun pentru Ianis Hagi, dupa ce jucatorul a marcat primul sau gol pentru nationala Romaniei, in victoria cu Mace-donia de Nord. Aceasta a fost singura victorie a Romaniei in preliminariile pentru Cupa Mondiala 2022, echipa noastra avand infrangeri cu Germania si Armenia.

Potrivit cotelor de pe NetBet pariuri sportive, Romania are sansa a treia sa castige grupa de calificare la Cupa Mondiala. Romania are cota 15.00, in timp ce Germania este favorita, cu cota 1.12. Macedonia de Nord are co-ta 12.00, Armenia are cota 15.00, Islanda are cota 51.00, iar Liechtenstein are cota 501.00.

In total, Ianis Hagi a disputat 16 meciuri pentru nationala mare a Romaniei si a marcat un singur gol.

Campion in Scotia

Ianis Hagi a incheiat un sezon bun la echipa de club Glasgow Rangers, alaturi de care a castigat campionatul din Scotia. Detalii, aici.

Fotbalistul roman a prins 39 de meciuri in toate competitiile pentru Rangers in acest sezon, in care a marcat 7 goluri si a oferit 12 pase decisive.

Cel mai bine s-a descurcat in campionatul Scotiei, unde a marcat 6 goluri si a oferit 9 pase decisive.

Ianis a fost jucator de baza in echipa lui Steven Gerrard si a prins in total 2.466 de minute in meciurile din acest sezon. El a fost cumparat de Glasgow Rangers in vara anului trecut de la gruparea bel-giana Genk, pentru 3.4 milioane de euro. In primele sase luni ale anului trecut, Ianis a fost imprumutat de Genk la Rangers, iar evolutiile bune avute i-au convins pe scotieni sa plateasca aceasta suma pentru a-l cumpara.

Recent, presa externa a scris despre posibilitatea ca Ianis Hagi sa plece in aceasta vara de la Rangers, fiind dorit de gruparea italiana Lazio Roma. Potrivit jurnalistilor straini, Ianis este monitorizat cu atentie de directorul sportiv Igli Tare, pe care a reusit sa il impresioneze in meciurile din acest sezon.

Cotidianul italian Gazzetta dello Sport a scris ca Rangers solicita 10 milioane de eu-ro in schimbul fiului lui Gica Hagi. Pentru Ianis Hagi nu ar fi prima experienta in Ita-lia, el avand deja in spate una la Fiorentina, unde nu a reusit insa sa se impuna, fiind folosit mai mult la echipa a doua.

Ulterior el a fost cumparat de Viitorul Constanta cu 2 milioane de euro, iar dupa evolutiile bune a fost vandut in Belgia, la Genk, pentru 3 milioane de euro. De la Genk a ajuns la Glasgow Rangers, echipa la care este legitimat si in prezent.

Evo-lutiile bune l-au transformat intr-un nume important pentru branduri, carora le promoveaza imaginea de cativa ani buni.

Mai mult in Campanii, Sport Marketing, Ambasadori de Brand


PUBLICITATE: