INNA. Ambasador Coca-Cola Zero Zahar. Zero Calorii. #ZeroDiferente
Vineri, 09 Februarie 2018

Credit: Coca-Cola / INNA

„Sunt Elena Alexandra Apostoleanu – sau INNA, asa cum poate ma cunosti de cativa ani. N-o sa tin secret: inainte sa trimit acest mesaj, am incercat foarte multe variante. Am scris, am sters si-apoi am luat-o de la capat. Dar mi-am facut curaj pentru cateva marturisiri” spune artista care se alatura campaniei

adplayers.info

Elena Alexandra Apostoleanu – sau INNA este ambasadoarea Coca-Cola Zero Zahar, alaturandu-se campaniei cu acelasi nume.

"Buna,

Sunt Elena Alexandra Apostoleanu – sau INNA, asa cum poate ma cunosti de cativa ani. N-o sa tin secret: inainte sa trimit acest mesaj, am incercat foarte multe variante. Am scris, am sters si-apoi am luat-o de la capat. Dar mi-am facut curaj pentru cateva marturisiri.

Inainte de primele concerte mari, ma coplesea emotia. Am invatat s-o stapanesc cu un singur gand: in sala aceea uriasa, odata cu primele acorduri, si eu, si cei din fata mea vom trai impreuna aceeasi emotie: bucuria de a te lasa purtat de muzica.

Primesc zilnic sute de mesaje. De multe ori, oamenii imi scriu ca le-ar placea sa aiba o viata de artist. Le spun mereu ca orice am alege sa facem in viata, ne bucuram la fel de acel sentiment de implinire, atunci cand punem pasiune in munca noastra.

Acasa, cu ai mei, sau printre prietenii de-o viata, am ramas mereu Alexandra. Bucuriile care ne aduc impreuna sunt aceleasi dintotdeauna: o seara de povesti care incep cu ”iti aduci aminte cand…”, un film pe care ne place sa-l revedem, senzatia unica a unei Coca-Cola Zero Zahar.

Ca Alexandra sau ca INNA, am invatat un lucru important: oricat de diferite ar fi vietile noastre, sunt #zerodiferente intre mine si tine, cand vine vorba de lucrurile simple, care conteaza cu adevarat.

Iar de astazi, voi fi aici, sa ma asigur ca nu vei uita de ele! 


Credit: Coca-Cola

Cu drag,

Elena Alexandra Apostoleanu

- also known as-

INNA

AMBASADOR COCA-COLA ZERO ZAHAR. ZERO CALORII

#ZERODIFERENTE


Mai mult in Influencers, Ambasadori de BrandConturi, Campanii


PUBLICITATE: