Goodyear incalta rotile Bayern München din 2016. Miza: Piata globala si 400 Milioane de fani.
Joi, 14 Ianuarie 2016
 adplayers. info

Producatorul international de anvelope premium Goodyear si  FC Bayern München, cea mai de succes echipa din Bundesliga din Germania, au intrat de la 1 ianuarie intr-un parteneriat de sponsorizare de tip Platinum.

Incheiat de curand, acordul ce are obiective de piata la nivel global se deruleaza pe o perioada de mai multi ani si include un perimetru de publicitate in cadrul meciurilor din Bundesliga disputate acasa si un pachet de alte drepturi de publicitate.

“Bayern München si Goodyear au ambele o puternica orientare globala. Meciurile sunt difuzate peste tot in lume, iar echipa are peste 400 milioane de fani pe toate continentele. Ambii parteneri au o puternica reputatie pozitiva care trece de granitele unei tari.” a afirmat Darren Wells, Presedinte al Goodyear Tire & Rubber Co. subsidiara Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

La semnarea acordului, Karl-Heinz Rummenigge, Executive Board Chairman al clubului Bayern München a spus “Suntem extrem de incantati sa facem echipa cu Goodyear, o companie internationala lider la nivel mondial. Goodyear este un producator de anvelope premium de inalta performanta angajat sa livreze cel mai inalt nivel de calitate, iar noi suntem incantati ca s-a alaturat acum familiei FC Bayern München.”

“Bayern München este un partener ideal pentru a creste profilul marcii noastre premium, si, pentru a merge chiar mai departe, acest parteneriat va juca un rol cheie in strategia de marca Goodyear care prevede marketing integrat si comunicare pe vanzari orientate sa vina in intampinarea nevoilor clientilor si consumatorilor nostri.” a mai adaugat, la parafarea contractului, Jürgen Titz, Managing Director responsabil pentru Germania, Austria si Elvetia la Goodyear.

Pentru vedetele fotbalului mondial care vor experimenta calitatea produselor Goodyear se numara Philipp Lahm, Franck Ribéry, Thomas Müller si Manuel Neuer. Anvelopele Goodyear au echipat deja atat masinile private ale catorva jucatori, cat si autocarul echipei. 



Mai mult in Conturi, Parteneriate

PUBLICITATE: