Galeriu & Partners (The Group) isi prezinta planurile La Biblioteca, in Cismigiu.
Joi, 22 Decembrie 2016

sursa: Galeriu & Partners (The Group)

adplayers.info

Agentia de relatii publice si comunicare Galeriu & Partners (The Group) proiecteaza planuri La Biblioteca. Recent renovat, potrivit responsabililor de comunicare, restaurantul La Biblioteca  din Cismigiu si-a redeschis portile in aceasta luna cu o noua infatisare, adoptand stilul modern – chic in ceea ce priveste decoratiunile interioare.

Potrivit agentiei de relatii publice conduse de Alina Galeriu, numele restaurantului provine de la biblioteca estivala a anilor `90 care era amplasata aici, chiar langa Universitatea Nationala de Muzica. De-a lungul anilor, restaurantul a devenit un loc emblematic al parcului Cismigiu, fiind totodata amplasat intr-o zona centrala a Bucurestiului, usor de accesat din orice parte a orasului.

La Biblioteca se incadreaza perfect in atmosfera misterioasa a parcului Cismigiu – recunoscut drept un loc preferat al indragostitilor. In restaurant, poti alege sa stai chiar langa ferestrele mari si sa privesti aleile parcului, in timp ce simturile iti sunt rasfatate de o cana fierbite cu Glühwein sau cicolata calda „Biblioteca”. Deopotriva, poti alege sa fugi de la birou si sa te cuibaresti intr-un fotoliu, in timp ce savurezi o portie delicioasa de paste sau pizza”, anunta oficialii de comunicare.

Restaurantul din parcul Cismigiu este si loc de evenimente corporate, dupa cum anunta promotorii locului. La Biblioteca dispune de inca o sala perfecta pentru proiectari de planuri marete.

„Te poti inspira chiar din cartile care iti sunt puse la dispozitie sau, daca muzica este cea care iti trezeste imaginatia, pianul iti sta la dispozitie.  Orice ai alege sa faci, te vei reincarca cu energie pozitiva si iti vei recapata pofta de viata pierduta printre sarcinile zilnice de acasa sau de la birou”. 

Mai mult despre Galeriu & Partners

Mai mult in Conturi, PR, 


PUBLICITATE: