Ferestrele QFort, la Next, la Next, la Next
Luni, 26 Mai 2008



(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Next Advertising remixeaza melodii celebre in trei videoclipuri pentru noul brand de ferestre termoizolante QFort al companiei Casa Noastra. Potrivit agentiei, mergand pe ideea de rezistenta in timp, au fost alese cateva slagare consacrate pe care oricine sa le re-asculte cu placere, cu placere, cu placere.

 

„Repetitia e mama invataturii si una dintre cele mai eficiente tehnici publicitare”, spune Liviu David, Creative Director Next Advertising. „Campania QFort abuzeaza de ea intr-un mod original si amuzant. Te astepti sa vezi un videoclip, dar este de fapt o reclama. Speram sa va placa. Sa va placa. Sa va placa”.

 

Campania se desfasoara printr-un mix de media care cuprinde TV, radio, print si online. Videoclipurile ruleaza pe TV incepand cu a doua jumatate a lunii mai, pe urmatoarele posturi: Pro TV, Pro Cinema, Sport.ro, Prima TV, TVR 1, National Geographic

 

Spoturile au fost regizate de Urban Strom in colaborare cu casa de productie MultiMedia Est. La realizarea spoturilor au participat Liviu David – Copywriter/Creative Director, Semida Duriga, Mihaela Neatu, Liviu David – scenariu spot, Cornelia Motaianu - Art director, Cristina Umbra – Media Manager, Laura Marcu, Sorin Popescu, Wanda Podgurschi - Client Service.

 

 


PUBLICITATE: