FCB elibereaza reteta de PR Centrofarm
Vineri, 02 Februarie 2007

FCB elibereaza reteta de PR Centrofarm

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Foote Cone & Belding Bucharest a cāstigat contul de relatii publice al celor 33 de farmacii Centrofarm, se arata īntr-un comunicat de presa, remis AdPlayers. Proiectele ce vor fi derulate de agentie vizeaza īn principal comunicarea corporativa a Centrofarm, precum si promovarea serviciilor si produselor companiei.

Foote Cone & Belding Bucharest gestioneaza contul de PR de la īnceputul anului 2007 . Decizia a fost luata īn urma organizarii de catre companie a unei licitatii (pitch n.r.) la care au participat mai multe agentii de PR.

AdPlayersFile

Departamentul de PR al Foote Cone & Belding Bucharest a fost īnfiintat īn anul 2006, īn urma dezvoltarii portofoliului de clienti al agentiei. Conform reprezentantilor agentiei, echipa de relatii publice FCB a coordonat proiecte pentru clienti precum Philips, Lavazza, Voxline Communication, Care Zone, KLM, Johnson Wax.

Centrofarm este, dupa cum spun oficialii de comunicare, o societate cu o traditie de aproape 60 de ani īn domeniu, fiind unicul lant de farmacii de stat din Bucuresti īnainte de 1990. Īncepānd cu anul 2005, societatea a intrat īntr-un amplu proces de reorganizare si modernizare. Īn prezent, lantul Centrofarm este format din 33 de farmacii, din care peste 90% sunt amplasate īn Bucuresti.


PUBLICITATE: