FCB canta George Enescu la "Cutiuta Muzica" uriasa. Proiect special Baneasa Shopping City
OOH, FCB
Joi, 10 Septembrie 2015
 adplayers. info

Cu ocazia Festivalului International George Enescu, pentru a incuraja atat parintii cat si copiii sa descopere opera  marelui compozitor, Baneasa Shopping City expune o productie inovatoare sub forma unei cutiute muzicale de dimensiuni impresionante.

Proiectul este semnat de FCB Bucharest, Cu sprijinul si colaborarea In Touch Media (soft) si Multimedia Proactive (productie cutie). Pe langa cutiuta muzicala care va fi expusa pana la 20 septembrie, in campanie sunt incluse si executii de promovare outdoor si semnalizare la fata locului.

“Ne dorim sa generam interes pentru muzica in general si pentru opera lui George Enescu in special, atat in randul parintilor, cat si al copiilor si sa ii incurajam pe toti deopotriva sa asculte si sa interactioneze cu muzica buna. Și pentru ca cel mai bine invatam atunci cand ne jucam, vrem sa incurajam copiii sa ia contact cu muzica prin elementele familiare lor: piesele Lego. Din cate stim, o asfel de constructie interactiva este o premiera la nivel mondial”, a explicat Claudiu Dobrita, Director de Creatie FCB Bucharest, agentia care semneaza conceptul si executia intregii campanii.

Un hibrid intre o cutie muzicala mecanica si una digitala, potrivit agentiei, obiectul reprezinta o inovatie la nivel de concept si  productie: la exterior arata ca o cutie muzicala clasica prevazuta cu o manivela ce trebuie invartita manual pentru a functiona, iar sunetele sunt generate electronic. Lamelele au senzori de vibratii si declanseaza note atunci cand sunt atinse de protuberantele de pe tambur, fiecare vibratie determinand o tonalitate diferita. Sunetele reproduse au la baza note muzicale din partitura Rapsodia Romana.

Echipele responsabile pentru dezvoltarea proiectului:din partea Baneasa Shopping City - Ramona Popescu -  Entertainment Business Unit Marketing Initiatives Coordinator si Alexandru Bogdan - Baneasa Shopping City Marketing Director. Din partea FCB Bucharest: Claudiu Dobrita, Director de Creatie; Wanda Hutira, Art Director; Dragos Raicu, Senior Copywriter; Florin Ciobanu, Head of Digital; Sorin Fotache, Graphic Designer 3D; Mihai Ionescu, DTP Designer; Catalin Grigore, Art Director; Sorina Borcescu, Client Service Director; Simina Lambrino, Group Account Director; Andreea Șerbu, Account Manager; Corina Coman, PR Director; Ionut Aldea, BTL Manager; Iulia Stanescu, Production Manager; Alexandru Puiu, Junior Project Manager.

Mai mult in Conturi


PUBLICITATE: