Exclusiv: Mihaela Fabian pleaca de la Mindshare. Dupa 16 ani de media, antreprenor de brutarie.
Luni, 20 Februarie 2012


( adplayers, Iulian Toma) De 16 ani in comunicare, potrivit unor surse adplayers din piata, Mihaela Fabian (foto) pleaca de la Mindshare (WPP), agentie de media unde este 
in prezent Head of Trading (n.red. director de negocieri, pe romaneste). Specialistul de media nu a putut fi contactat pentru a comenta informatia. Potrivit surselor adplayers, Fabian ar urma sa-si ia o scurta vacanta dupa care sa dea curs unei provocari de business pe cont propriu.

Fabian a inceput cariera in comunicare in 1996. A lucrat la Spotlight, dupa care a intrat in industria de media la agentia Initiative. In 1997 se alatura echipei de la Mindshare ca media planner, dupa care, timp de 5 ani, intre 1999 si 2004, a lucrat pentru compania de media IMS, agentie care in prezent si-a incetat activitatea pe piata de media. Dupa o scurta perioada intr-un alt business de comunicare - la agentia BTB Advertising, revine in 2005 la Mindshare, companie de media unde lucreaza in prezent.

Din toamna anului trecut Fabian este unul din partenerii din umbra ai Tartelier, o mica afacere de brutarie cu volum de vanzari intre 2.000 si 4.000 de euro pe luna, care face  „paine buna si tarte delicioase, curate, sanatoase, oneste, fara ingrediente nenecesare sau cu nume care nu pot fi citite, din cele mai bune materii prime”.

„Painea noastrã are doar atat: fãinã, apã, sare si maia. Ocazional, veti mai gasi in ea putina drojdie, diverse seminte, masline, branza, cartofi sau ierburi aromate. Noi nu credem ca ii trebuie mai multe, asa ca nu vom pune niciodata afanatori, conservanti sau coloranti. Fiecare paine e formata de mana, cu grija la detalii, si e coapta doar atunci cand este gata. Intr-o fabrica mare painea ajunge in cuptor in doar cateva minute. La noi, in 6-12 ore! Culoarea crustei, miezul elastic si gustul puternic se dezvolta doar in timp”, mai spune pe site-ul propriu Tartelier, despre produsele sale.

 Mai mult in Oameni


PUBLICITATE: