Ethan Hawke, impresionat de fatada Cocor MediaChannel
Miercuri, 25 Noiembrie 2009

 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Celebrul actor Ethan Hawke a fost impresionat de fatada Cocor MediaChannel, din centrul Capitalei. Invitat la un bal de caritate organizat de Asociatia Ovidiu Rom, actorul american a fost intampinat cu „Welcome back to Bucharest, Ethan”. Cocor MediaChannel s-a alaturat Asociatiei Ovidiu Rom ca partener media, dedicand si un spot evenimentului.

Hawke a dat curs invitatiei mamei sale, Leslie Hawke, Presedintele Asociatiei Ovidiu Rom, organizatie ce are ca principala misiune strangerea de fonduri pentru copiii defavorizati. Actorul si-a exprimat increderea ca prin prezenta sa la bal, copiii din Romania vor beneficia de o sansa la scolarizare. In acest scop nobil, celebra vedeta de cinema a donat o geanta si cateva din cartile sale preferate.

Printre alte obiectele donate s-au enumerat o pereche de pantofi ai Madonnei, un colier de aur al Vanessei Redgrave, dar si o geanta a vedetei locale Andreei Esca.Balul a reunit diplomati, oameni de afaceri, dar si vedete ca Andreea Esca, Iulia Vantur, Giulia Nahmany care au imbracat costume dintre cele mai ciudate: de la gheise la vrajitoare, de la costume traditionale internationale la personaje renumite.

Cu 3300 mp de ecrane si iluminatii cu LED, mediafatada Cocor MediaChannel, o divizie a Cocor SA, este cea mai mare suprafata de expunere outdoor de acest gen din Europa.


PUBLICITATE: