Cocor MediaChannel
Cocor MediaChannel
Pe 1 decembrie 2009, Cocor MediaChannel a implinit 1 an, ocazie cu care am sarbatorit acest an prin difuzarea unui spot pe mediafatada.
Spotul poate fi vizionat accesand link-ul:
http://www.youtube.com/watch?v=74FAxEUF4rQ.

Cocor MediaChannel (www.cocormediachannel.ro), divizie a Cocor SA, este cea mai mare mediafatada din Europa cu 3300 mp de ecrane si iluminatii cu LED si a fost lansata pe 1 decembrie 2008.

Cocor Media Channel inregistreaza constant un trafic auto de 3 milioane autovehicule pe luna inclusiv pe perioada verii, cand traficul in luna iulie a crescut cu 1% fata de luna precedenta (vezi chart )


Cocor MediaChannel este singurul vehicul DOOH (digital out of home) dotat cu traffic counter datorita acordului incheiat cu Politia Capitalei. Digital Outdoor reprezinta un concept inovator ce combina veleitatile ecranelor TV cu impactul de mass market oferit de afisajele outdoor.

Cele 16 ore/zi sunt impartite in mod echitabil intre brand-urile comerciale, printre care se inscriu Pepsi, Adidas, McDonald's, Nivea, Bergenbier, Roua, Lipton, Unicredit Tiriac, Heineken, Gillette (proiect de transmisiune live), OTP Bank, Ariel, Orange,etc. si spoturi de continut: difuzarea de stiri cu caracter informativ de trafic, piata financiara, evenimente culturale, transmisii live, campanii interactive utilizand accesul de pe telefonul mobil prin wifi, bluetooth, sms.

Mediafatada este echipata de liderul pietei Daktronics, companie care asigura si mentenanta ecranului NASDAQ din Times Square (http://www.timessquare2.com/) si care asigura servicii de creatie si productie (http://www.cocormediachannel.ro/ratecard/Creative&Production_Fees.pdf)
In ceea ce priveste acoperirea PR, toate clipurile, atat cele comerciale, cat si cele de content pot fi vizionate accesand www.youtube.com/cocormediachannel.
Site-ul www.cocormediachannel.ro este prevazut cu webcam in timp real, astfel incat partnerii nostri pot urmari live spoturile pe mediafatada.
Cocor Store (www.cocorstore.ro) este cel mai curajos proiect al Cocor SA si cea mai importanta investitie din Centrul Istoric al Bucurestilor, in valoare de 30 milioane euro si va fi lansat in septembrie 2010.
De asemenea, Grupul Cocor a lansat in luna mai 2009, in statiunea Neptun-Olimp, Cocor SPA Hotel (www.cocorspahotel.ro) , cel mai mare SPA din Romania cu o suprafata de 3000mp, care ofera servicii la standarde internationale, fiind si membru al International SPA Association.
Cocor MediaChannel
Tip companie:
Media / Sales House
Acoperire:
Local
Oras:
BUCURESTI
Adresa:
Lipscani, 79, sector 3, Bucuresti
Tel.:
+4021.312.43.10
E-mail:
Website:
Team / Echipa
Business:
Carmen Andrei, Director Executiv
Public Relations:
Alexandra Enuta, PR Manager
Clienti: Advertiseri / Marci(servicii oferite)
Local Grup/Companie mama:
S.C. Cocor S.A.
Limba:
English, Romanian