Estimat la 20-30 mii euro, contul de PR IL PASSO, este administrat de The Public Advisors
Marti, 17 Ianuarie 2012

Raluca Mihalachiou (foto), Managing Partner al The Public Advisors.

(adplayers, Iulian Toma) In urma unui proces de selectie a furnizorului de servicii de PR, agentia The Public Advsors administreaza contul de relatii publice IL PASSO, brand romanesc infiintat in 1999, axat pe comertul de pantofi si accesorii pentru femei si barbati.

Oficialii companiilor nu au dezvaluit valoarea investitiilor in comunicare. 
Estimat de adplayers la 20-30 mii euro pe an pentru toate activitatile de PR, contul presupune administrarea serviciilor de comunicare corporativa, comunicare de produs si o componenta de social media. 

100.000 EUR pe 2011
Infiintata la sfarsitul anului 2008, The Public Advisors este o agentie de comunicare si relatii publice care a inregistrat in 2011 o cifra de afaceri de aproximativ 100.000 euro, dupa cum a declarat, pentru adplayers, Raluca Mihalachiou (foto), Managing Partner al companiei.

„The Public Advisors a venit la noi cu o strategie de comunicare bine pusa la punct, cu obiective clare si indicatori de performanta”, a motivat alegerea agentiei Petru Chiriac, Managing Partner IL PASSO. Cu peste 80 000 de perechi de pantofi vandute anual si distribuitor oficial al altor 50 de branduri internationale, produsele IL PASSO sunt vandute prin 10 magazine din Bucuresti, Iasi, Cluj, Brasov, Timisoara, Constanta si un canal de vanzare online.

Clientii Agentiei
Pe langa noua achizitie in portofoliu, printre clientii agentiei The Public Advisors se numara ARGO Real Estate Opportunities Fund, ERA Shopping Park Iasi si Oradea, DENT ESTET, Green Dental, AVANPREMIERE Fashion and Life-style Fest, Bunatarie, Crizantema de Aur, Anca Poterasu Gallery, seria de evenimente Targ cu Talc si altii.

Echipa The Public Advisors desemnata sa se ocupe de strategia de relatii publice si comunicare a IL PASSO in 2012 este formata din: Lidia Pitulea – Group Account Manager si Sorana Ionita – Senior Public Advisor.

Mai multe articole in  Conturi
Licitatii, PR

Rapoarte: AdPlayers Report - Cifre de Afaceri, AdPlayers Market - Clientii Agentiilor, Clientii Agentiilor I PR


Profile 
agentii de relatii publice, in 
profile adplayers PR


PUBLICITATE: