Este oficial. Ursus Breweries, la Media Investment. Pitch cu 11 agentii.
Joi, 09 Februarie 2012
( Adplayers, Iulian Toma )

Cu un rezultat publicat in premiera de adplayers in urma cu o saptamana, Ursus Breweries a anuntat castigatorul pitch-ului organizat pentru selectia agentiei ce va administra contul de media al companiei. In urma unei licitatii, la care au participat 9 companii, Media Investment a fost desemnata agentia invingatoare.

Contactati de catre adplayers, reprezentantii de relatii publice ai companiei au refuzat sa ofere numele agentiilor de media invitate in licitatie. In urma licitatiei, Media Investment va administra bugetele de media ale brandurilor URSUS, Timisoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Pilsner Urquell, Azuga, Redd’s, Stejar.

”Selectia unei noi agentii pentru a gestiona contul de media este parte a unui program de reimprospatare, pentru a ne asigura ca pozitia noastra pe piata este stabila si putem comunica intr-un mod eficient cu consumatorii. Administrarea contului de media este un element strategic de baza a politicii de marketing si speram intr-o colaborare eficienta si de efect cu Media Investment”, a declarat Grant McKenzie, Vice Presedinte Marketing Ursus Breweries. 

Eficienta colaborarii va fi verificata de urmatorul mandat de marketing Ursus Breweries. Incepand cu 1 aprilie, pozitia detinuta de Grant McKenzie va fi preluata de Mihai Barsan, viitorul Vice Presedinte Marketing .

Mai mult in Licitatii


PUBLICITATE: